Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ίσως δοθεί δανεικός στη Brugge τον Ιανουάριο o Origi»

«Ίσως δοθεί δανεικός στη Brugge τον Ιανουάριο o Origi»

Ο Divock Origi με το τρόπαιο της Premier League.

Ξεκίνησε η φημολογία για το μέλλον του Divock Origi, μετά την άχρωμη εμφάνισή του με τη Midtjylland και την πτώση του στην ιεραρχία επιλογών του Klopp.

Υπενθυμίζουμε επί τη ευκαιρία και το γεγονός ότι ο Roberto Martinez άφησε τον Divock εκτός της αποστολής της εθνικής Βελγίου για τα παιχνίδια του Nations League στις αρχές του μήνα.

Ως αποτέλεσμα όλων των παραπάνω παραγόντων, η πρώτη φήμη για την πιθανή αποχώρηση του επιθετικού από τη Liverpool είναι ήδη δημοσιευμένη, και τον θέλει να ενδέχεται να επιστρέψει στην πατρίδα του τον ερχόμενο Γενάρη για λογαριασμό της Club Brugge, συναντώντας έτσι ξανά τον Simon Mignolet.

Το αρκετά εξειδικευμένο πλέον στα μεταγραφικά κουτσομπολιά Sport Witness, επικαλούμενο ως αρχική πηγή το Voetbal Nieuws, αναφέρει ότι πιθανώς ο Divock θα γυρίσει στο Βέλγιο προσωρινά την αμέσως επόμενη μεταγραφική περίοδο, μετά τις ενδείξεις πού έχει λάβει από τον Jurgen Klopp ότι βρίσκεται πίσω στην ιεραρχία σε σχέση -εκτός προφανώς από τη βασική επιθετική τριάδα- με τους Diogo Jota και Takumi Minamino.

Ο Divock Origi πετυχαίνει το γκολ του στον αγώνα κυπέλλου με τη Lincoln.
Ο Divock Origi πετυχαίνει το γκολ του στον αγώνα κυπέλλου με τη Lincoln.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com