Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Klopp για τη στιγμή πού έμαθε για το ενδιαφέρον της Liverpool (vid)

O Klopp για τη στιγμή πού έμαθε για το ενδιαφέρον της Liverpool (vid)

Αυτά είχε να...τραγουδήσει ο Jurgen Klopp για τον John Lennon.

Εξ αφορμής της πέμπτης επετείου ανάληψης της δουλειάς του στη Liverpool, o Jurgen Klopp παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη ανασκόπησης της διαδρομής του.

Μιλώντας στο site των Κόκκινων, ο προπονητής της ομάδας μας ανακάλεσε στη μνήμη του και μοιράστηκε μαζί μας τα γεγονότα των ημερών της εκδήλωσης του ενδιαφέροντος της FSG προς το πρόσωπό του, των συζητήσεων με τους εκπροσώπους της και το πώς οδηγήθηκε στην τελική του απόφαση.

Πάμε να δούμε τα λόγια του:

«(Η πρώτη επαφή με την FSG) Έκανε όλα τα υπόλοιπα να συμβούν.»

«Δε μπορώ να ξεχάσω τη στιγμή πού έλαβα το τηλεφώνημα από τον ατζέντη μου, ότι η Liverpool ενδιαφέρεται. Και το συναίσθημα πού είχα εκείνη τη στιγμή.»

«Το έχω πει μερικές φορές, ήμουν εντελώς σε mood διακοπών τότε – ήμασταν στην Πορτογαλία, στη Λισαβόνα, με την οικογένεια, και τα δύο αγόρια (οι γιοι του) ήταν μαζί μας. Η Ulla και εγώ καθόμασταν στον εξωτερικό χώρο ενός καφέ-μπαρ.»

«Ουσιαστικά δε δεχόμουν πολλές κλήσεις εκείνη την περίοδο, και (όταν χτύπησε το τηλέφωνό του) ήμουν ‘έλα, μη με ενοχλείς’. Όμως μετά το είδα και είχα μία αίσθηση ότι ίσως είναι κάτι ενδιαφέρον. Οπότε σήκωσα το τηλέφωνο, μου είπε (τα νέα), και ένιωσα τον ενθουσιασμό μέσα μου.»

«Όμως λόγω όλων των πραγμάτων πού είχα πει πριν στην οικογένειά μου, δε μπορούσα να πω αμέσως να πω ‘ναι! Ας το κάνουμε!’. Έπρεπε να ρωτήσω τη γνώμη τους.»

«Θυμάμαι ότι και τα δύο αγόρια ήταν ‘ναι!’ Κοιτάξαμε την Ulla, εκείνη κοίταξε και τους τρεις μας: ‘Ωχ, φαίνεται ότι οι διακοπές τελείωσαν!'»

«Ήταν μία πολύ ωραία στιγμή για μας. Δεν είχε ακόμα αποφασιστεί κάτι εκείνη τη στιγμή, δεν είναι ότι μίλησα με κάποιον άλλο. Πετάξαμε για το σπίτι, ο Mike Gordon με κάλεσε μία ή δύο μέρες μετά, και μετά πέταξα για τη Νέα Υόρκη.»

«Όμως από την πρώτη κιόλας στιγμή πού έμαθα για το ενδιαφέρον της Liverpool, ήταν ήδη κάτι το ξεχωριστό. Και από εκείνη τη στιγμή και έπειτα έγινε όλο και καλύτερο!»

O Klopp πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου.
O Klopp πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε όλη τη συνέντευξη του Γερμανού:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com