Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αρνητικός στον κορονοϊό ο Shaqiri

Αρνητικός στον κορονοϊό ο Shaqiri

Αρνητικός βρέθηκε ο Xherdan Shaqiri στο νέο τεστ που του έγινε, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εθνική ομάδα της Ελβετίας, όπως ανέφερε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του σε ανακοίνωση της.

Ο ποδοσφαιριστής των Reds βρέθηκε θετικός την Τρίτη σε τεστ για τον COVID-19, μαζί με τον Manuel Akanji της Dortmund και οι δύο ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν στην χθεσινή φιλική ήττα με σκορ 2-1 από την Κροατία.

Ο 28χρονος πλέον είναι αρνητικός στον ιό και το θετικό του τεστ μπορεί να αποδοθεί σε παλαιότερη μόλυνση από τον ιό, η οποία δεν είναι πλέον μεταδοτική. Οι Ελβετοί στην ανακοίνωση τους συμπληρώνουν πως ο οργανισμός του παίκτη έχει πλέον δημιουργήσει αντισώματα.

Από τα νέα τεστ που έγιναν στην εθνική Ελβετίας, μόνο ο Manuel Akanji βρέθηκε θετικός.

Ο Shaq ταξίδεψε με την εθνική ομάδα της Ελβετίας στην Μαδρίτη για την αναμέτρηση με την Ισπανία και πλέον η επιτροπή της UEFA θα αποφασίσει, αν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί.

Το Ελβετικό μέσο, Blick αναφέρει πως ο Shaqiri μπορεί να μολύνθηκε από τον ιό τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο, αφού έχει υποβληθεί σε πολλά τεστ από τον Φεβρουάριο και έπειτα, χωρίς να βρεθεί θετικός.

Η Liverpool είχε ένα κρούσμα κορονοϊού και στο προπονητικό της camp στην Αυστρία τον Αύγουστο, αλλά δεν είχε αποκαλύψει αν ήταν ποδοσφαιριστής ή μέλος του staff.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα της ομάδας είναι οι Κώστας Τσιμίκας, Sadio Mane και Thiago Alcantara.

Ο Shaqiri βρέθηκε αρνητικός στον ιό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com