Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 8/10/2015 Ο Klopp αναλαμβάνει την Liverpool (vids)

Σαν σήμερα: 8/10/2015 Ο Klopp αναλαμβάνει την Liverpool (vids)

Ο Jürgen Klopp κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα με την Liverpool.

Σαν σήμερα αναλαμβάνει την Liverpool ο Jürgen Klopp στην θέση του προσφάτως απολυθέντα Brendan Rodgers, αλλάζοντας την σύγχρονη ιστορία της ομάδας, προσελκύοντας κορυφαίους ποδοσφαιριστές και επαναφέροντας τους Reds στην φυσική τους θέση, δηλαδή στην Κορυφή της Ευρώπης & της Αγγλίας.

Ο Γερμανός έχει αλλάξει πραγματικά τα πάντα σε αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας και το κερασάκι στην τούρτα ήταν αναμφισβήτητα η κατάκτηση της Premier League τον Ιούνιο 2020, μετά από μια εξαιρετική σεζόν.

Η πρόοδος της ομάδας σε όλους τους τομείς με τον Jürgen στον πάγκο της είναι αξιοσημείωτη και αξιοζήλευτη, με την Liverpool να έχει υπογράψει μια πολύ μεγάλη συμφωνία με την Nike, κάτι που δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς την παρουσία του Γερμανού.

Τον Δεκέμβριο του 2019 ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον σύλλογο και θα παραμείνει στο τιμόνι των Reds τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Μας έχει χαρίσει πολλές αξέχαστες στιγμές, όπως είναι φυσικά η νίκη επί της Barcelona με 4-0 στον ημιτελικό του Uefa Champions League, η επικράτηση επί των Spurs στον τελικό της διοργάνωσης στη Μαδρίτη και η κατάκτηση του Uefa Super Cup στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Chelsea, η κατάκτηση της Premier League 2019/20 και του FIFA Club World Cup στο Κατάρ τον Δεκέμβριο του 2019, με νίκη επί της Flamengo.

Απολαύστε τον Jürgen Klopp:

Ο Jürgen Klopp με το βραβείο του καλύτερου προπονητή της περσινής Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com