Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Liverpool πρέπει να κινηθεί για Butland»

«Η Liverpool πρέπει να κινηθεί για Butland»

Ο Jurgen Klopp έλαβε κάποιες συμβουλές από τον πρώην τερματοφύλακα της Blackburn Rovers, Paul Robinson, ο οποίος πιστεύει ότι οι Reds πρέπει να κοιτάξουν στην Championship για να ενισχύσουν την ομάδα.

H περίοδος μεταγραφών μεταξύ των ομάδων της Premier League έχει λήξει, αλλά οι ομάδες στις κατώτερες κατηγορίες μπορούν να πουλήσουν/δανείσουν.

Αυτό σημαίνει ότι οι Reds θα μπορούσαν να προσπαθήσουν να επιλέξουν έναν παίκτη από την δεύτερη κατηγορία, εάν ο Klopp το θεωρήσει κατάλληλο.

Ο Robinson πρότεινε ότι οι πρωταθλητές θα έπρεπε να πάρουν τον τερματοφύλακα της Stoke, Jack Butland, δανεικό.

Μιλώντας στην ψηφιακή εφημερίδα Football Insider, ο πρώην Άγγλος διεθνής είπε ότι οι Reds θα μπορούσαν να επιτύχουν μια συμφωνία. «Εάν ο Alisson πρόκειται να είναι εκτός για [έως έξι εβδομάδες], η Liverpool θα πρέπει να το κοιτάξει», είπε.

«Ενώ η εσωτερική περίοδος μεταγραφών είναι ακόμα ανοιχτή, ενδέχεται να δούμε τη Liverpool να κάνει κάποιες συμφωνίες. Υπάρχουν πολλοί καλοί τερματοφύλακες που δεν παίζουν ποδόσφαιρο αυτήν τη στιγμή.

«Μπορώ να δω τη Liverpool να υπογράφει τον Jack Butland σε μια βραχυπρόθεσμη συμφωνία. Χρειάζονται κάποιον σαν αυτόν. Ένας παίκτης που έχει την εμπειρία μεγάλων παιχνιδιών. »

Ο Butland θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως καλύτερη επιλογή αναπληρωματικού από τον Adrian, ο οποίος δεν έχει καλή φόρμα τους τελευταίους 12 μήνες.

O Jack Butland με τα χρώματα της Stoke City
O Jack Butland με τα χρώματα της Stoke City
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com