Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 7/10/1986 Διπλό επί Fulham με ρεκόρ Dalglish (vid)

Σαν σήμερα: 7/10/1986 Διπλό επί Fulham με ρεκόρ Dalglish (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Kenny Dalglish θα κερδίσουν την Fulham στο Craven Cottage για το πρωτάθλημα, με τον King Kenny να σημειώνει άλλο ένα προσωπικό ρεκόρ.

Οι Κόκκινοι θα προηγηθούν με 0-2 μόλις στα πρώτα έξι λεπτά της συνάντησης, με γκολ του Steve McMahon στο 2′ και αυτογκόλ του Paul Parker στο 6′. Οι Λονδρέζοι θα προσπαθήσουν να ξαναμπούν στο παιχνίδι και θα μειώσουν σε 1-2 με τον Dean Coney στο 42′, για να τους «κόψουν»¨την φόρα οι Reds στο αμέσως επόμενο λεπτό με γκολ του Jan Mølby από το σημείο του πέναλτι (43′).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κόκκινοι έλεγχαν το παιχνίδι χωρίς να σημειώσουν άλλο γκολ, με τους Λονδρέζους να μειώνουν σε 2-3 με τον Peter Scott στο 63′, που ήταν και το τελικό σκορ.

Αυτή η νίκη των Reds, ήταν η 50η για τον King Kenny Dalglish, σε μόλις 77 παιχνίδια ως manager της Liverpool! Στο ίδιο παιχνίδι φόρεσαν για πρώτη φορά την Κόκκινη φανέλα ο επιθετικός John Durnin & ο ακραίος επιθετικός Brian Mooney, που έμελε να είναι και η μοναδική του (μπήκε αλλαγή στην θέση του Jim Beglin).

Το παιχνίδι στο Craven Cottage παρακολούθησαν μόλις 7.864 θεατές και διαιτητής ήταν ο M. James.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα γκολ και τις φάσεις του αγώνα:

Σαν σήμερα: 7/10/1986 Διπλό επί Fulham με ρεκόρ Dalglish
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com