Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 30/9/1986 Νίκη & τρόπαιο επί Everton στο SSS Cup (vid)

Σαν σήμερα: 30/9/1986 Νίκη & τρόπαιο επί Everton στο SSS Cup (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Kenny Dalglish θα κερδίσουν την Everton στο Goodison Park στον 2ο παιχνίδι του Τελικού για το Screen Sport Super Cup & θα κατακτήσουν το τρόπαιο.

Οι Κόκκινοι έχοντας κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με 3-1 στο Anfield δύο εβδομάδες νωρίτερα, πήγαν στο Goodison Park για να ολοκληρώσουν την «δουλειά» με την κατάκτηση του τροπαίου.

Μόλις στο 10′ ο γνωστός εκτελεστής Ian Rush θα ανοίξει το σκορ για τους Reds, με τον ίδιο τον Ουαλό επιθετικό να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα στο 27′.

Στο 62′ θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 ο Steve Nicol, για να κλείσει τον «λογαριασμό» των Κόκκινων γκολ και πάλι ο Ian Rush στο 84′, καταγράφοντας άλλο ένα hat trick. Στο 88′ το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους θα σημειώσει ο Graeme Sharp.

Έτσι οι Reds με συνολικό αριθμό τερμάτων 7-2 θα κατακτήσουν το Screen Sport Super Cup, διοργάνωση που ξεκίνησε τη σεζόν 1985-86 για μία και μοναδική φορά, καθώς αποτέλεσε ένα είδος αποζημίωσης χρηματικής και αγωνιστικής, για τις ομάδες οι οποίες είχαν προκριθεί στα Ευρωπαϊκά κύπελλα και τελικά δεν κατάφεραν να αγωνιστούν λόγω της τιμωρίας των αγγλικών ομάδων από την UEFA μετά την τραγωδία του Heysel.

Το παιχνίδι στο Goodison Park παρακολούθησαν 26.068 θεατές και διαιτητής ήταν ο K. Walmsley.

Ακολουθούν τα στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 30/9/1986 Νίκη & τρόπαιο επί Everton στο SSS Cup
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com