Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Σημαίνει πολλά για εμένα»

Jota: «Σημαίνει πολλά για εμένα»

Ο Jota πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Liverpool, εις βάρος της Arsenal.

Ιδανικό ντεμπούτο στο Anfield έκανε χθες ο Diogo Jota, αφού σκόραρε λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, γράφοντας το 3-1 και σημειώνοντας ένα τέρμα, που σημαίνει πολλά για εκείνον, όπως δήλωσε και ο ίδιος.

Ο πορτογάλος είπε για το γκολ του και την προσαρμογή του στην ομάδα:

“ Σημαίνει πολλά για μένα. ”

“ Όταν έρχεσαι σε μία ομάδα που είναι πρωταθλήτρια κόσμου θέλει να προσαρμοστείς όσο πιο γρήγορα γίνεται. Με αποδέχτηκαν με έναν εξαιρετικό τρόπο. Απλά τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Θεωρώ πως μπορούμε να χτίσουμε πάνω σ’ αυτό και να πετύχουμε σπουδαία πράγματα στο μέλλον. ”

“ Φυσικά και θα μπορούσα να τα είχα πάει καλύτερα, είχα και ευκαιρίες προηγουμένως. Είμαι όμως χαρούμενος με αυτό σκόραρα το πρώτο γκολ μου στο πρώτο μου παιχνίδι και βοήθησα την ομάδα να κλειδώσει το αποτέλεσμα, αυτό είναι το πιο σημαντικό, πήραμε τους τρεις βαθμούς. ”

Ρωτήθηκε τι οδηγίες του έδωσε ο Jürgen Klopp:

“ Η Arsenal έπαιζε πολύ καλά και είχε ένα καλό momentum, οπότε ο προπονητής μου ζήτησε να συνεχίσω την πίεση που ασκούσαμε σε ολόκληρο τον αγώνα. ”

“ Με την μπάλα, να είμαι χαρούμενος και να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Αυτό προσπάθησα να κάνω και νομίζω πως στο τέλος έμεινε ευχαριστημένος. ” Είπε ο Jota.

“ Όταν ήμασταν στο πάγκο, παρακολουθούσαμε το παιχνίδι με προσοχή. Γνωρίζαμε πως μπορούσαμε να περάσουμε εντός κάθε στιγμή και επίσης πως θα μπορούσαμε να κρίνουμε εμείς το παιχνίδι. Αυτό προσπαθώ να κάνω πάντα, να είμαι πάντα συγκεντρωμένος. Και όταν είμαι στον αγωνιστικό χώρο είμαι πάντα έτοιμος να κάνω το καλύτερο που μπορώ. ”

Ο Diogo Jota κλειδώνει τη νίκη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com