Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arteta: «Έπρεπε να αντιμετωπίσουμε καλύτερα τις δυσκολίες του αγώνα»

Arteta: «Έπρεπε να αντιμετωπίσουμε καλύτερα τις δυσκολίες του αγώνα»

Ο προπονητής της Arsenal, Mikel Arteta στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τους Reds αναγνώρισε την ανωτερότητα της ομάδας του Klopp και τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του θα έπρεπε να είχαν ανταπεξέλθει καλύτερα στις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο Ισπανός είπε για τον αγώνα και για την Liverpool:

“ Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μείναμε στο παιχνίδι για σχεδόν ολόκληρο τον αγώνα. Θα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες λίγο καλύτερα, δεχθήκαμε το γκολ πολύ νωρίς. Ανταγωνιστήκαμε και δημιουργήσαμε καθαρές ευκαιρίες. ”

“ Είμαστε σε ένα διαφορετικό ταξίδι σε αυτούς. Είναι μαζί για πέντε χρόνια, έχουν μεγάλη πίστη και εξαιρετικές μεταγραφές, ενώ βελτιώνουν τους παίκτες που έχουν. Έχουν θέσει το επίπεδο, στο υψηλότερο που ήταν στην Premier League για πολλά χρόνια. ”

“ Προσπαθήσαμε να τους πιέσουμε, αλλά ο van Dijk έστελνε τις εξηντάρες μπαλιές στον Salah και έφευγαν. Αυτή είναι πραγματική ποιότητα και ο λόγος που έχουν ξοδέψει τα λεφτά, που έχουν ξοδέψει. ”

“ Οι παίκτες πρέπει να αντιληφθούν πως όποια ομάδα έρχεται να παίξει εδώ, αγωνίζεται στην πιο δύσκολη έδρα που υπάρχει. Τους ανταγωνιστήκαμε αρκετά. Θέλω να βλέπω τους παίκτες μου θυμωμένους. ”

“ Απλά δεν ήταν η μέρα μας. ” Δήλωσε ο Arteta.

Για το παιχνίδι της Πέμπτης:

“ Θα δούμε πως θα αναρρώσουν οι παίκτες. Ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι και θα δούμε ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι. ”

Νέα νίκη για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com