Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Arsenal

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Arsenal

Στην διαδικτυακή συνέντευξη τύπου μίλησε ο Jürgen Klopp μετά το τέλος του αγώνα με τους Gunners και αναφέρθηκε τόσο στον αγώνα, όσο και στην διαφωνία που είχε με τον Roy Keane.

Μίλησε για τον αγώνα:

“ Ήταν καλό. Πραγματικά καλό παιχνίδι, μου άρεσε κάθε δευτερόλεπτο, δεν μου άρεσε το γκολ που παραχωρήσαμε αλλά η αντίδραση μας πολύ. Ενάντια σε μια κορυφαία ομάδα σε φόρμα, το να παίζεις όπως κάναμε απόψε ήταν κάτι. Δεν μας βοηθάει. για την Πέμπτη, αλλά ήταν αρκετά καλό απόψε. Υπέροχη στάση. ”

“ Ο Mo ήταν εξαιρετικός. Δεν νομίζω πως το γκολ του Robbo ήταν η αντίδραση μας, αλλά ήταν η εμφάνιση του. Συνεργάστηκαν τα ακραία μπακ και το λάτρεψα. ”

Για το γκολ του Jota:

“ Ο Diogo μπήκε και έκανε το φυσικό του παιχνίδι. Βρίσκεται μόλις στο 20% από άποψη πληροφοριών. Θα του πάρει χρόνο. ”

“ Σκόραρε ένα σούπερ γκολ και ούτε εκείνος, ούτε και εγώ θα το ξεχάσω. ”

Για τις ευκαιρίες των φιλοξενούμενων:

“ Η Arsenal έκανε μερικές ευκαιρίες λόγω της ποιότητας της. Ο Ali όμως έκανε την απόκρουση. Ήταν μια καλή εμφάνιση. ”

Για την απόδοση των παικτών του:

“ Ο τρόπος που παίξαμε, μου άρεσε πολύ. Ήμασταν αδίστακτοι. Τους κρατήσαμε στη δική τους περιοχή. Κάθε μπάλα που χάνουμε είναι μια πιθανή αντεπίθεση και έχουν ταχύτητα. Πρέπει να υπάρχει μια μίξη γενναιότητας, ευελιξίας και προστασίας. ”

Για την διαφωνία του με τον Roy Keane:

“ Δεν ήμουν σκληρός, ήρθα στο μικρόφωνο και δεν τους είδα, άκουσα» τσαπατσούλικη «και εκείνη τη στιγμή το κατάλαβα. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι εντάξει. Δεν το έκανα.» Δεν μας βλέπω να είμαστε τσαπατσούλικοι. »

Για την αμυντική λειτουργία:

“ Η αμυντική μας λειτουργία ήταν καλή, επειδή δεν μπορείς να αμύνεσαι κόντρα στην ποιότητα της Arsenal για 90 λεπτά. Είναι λογικό να κάνει ευκαιρίες και για αυτό έχεις τον τερματοφύλακα. ”

Αν αποτελεί μια δήλωση η νίκη των Reds:

“ Δεν θέλαμε να κάνουμε κάποια δήλωση. Θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε. Μου άρεσε το παιχνίδι απόψε. Πρέπει να παίζουμε έτσι ή και καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος και τώρα έχουμε τρεις και δύο μέρες απόσταση (μεταξύ των αγώνων). Σημασία έχει η σταθερότητα. ” Είπε ο Klopp.

“ Πρέπει να βελτιωθούμε και να είμαστε σταθεροί. ”

Τα ακραία μπακ των Reds συνεργάστηκαν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com