Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Την είπε στον Roy Keane ο Klopp!

Την είπε στον Roy Keane ο Klopp!

Ως τσαπατσούλικη χαρακτήρισε την χθεσινοβραδινή εμφάνιση της Liverpool κόντρα στην Arsenal ο πρώην μέσος της Manchester United και νυν σχολιαστής του Sky Sports, Roy Keane, με τον Jürgen Klopp να του απαντάει με τον δικό του τρόπο.

Ο Roy Keane συγκεκριμένα ανέφερα μετά τη λήξη της αναμέτρησης:

“ Ξανά, σήμερα σκόραραν τρία γκολ. Δεν είναι ποτέ εύκολο να σκοράρεις τρία γκολ. Στον τελευταίο τους εντός έδρας αγώνα σκόραραν τέσσερα γκολ, βρίσκουν πολλά γκολ. Ήταν όμως τσαπατσούληδες σε μια ή δύο περιπτώσεις στην άμυνα, αλλά έκαναν την δουλειά. Μια καλή αρχή στη σεζόν. ”

Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε από το Sky Sports ποια πράγματα του άρεσαν από την εμφάνιση των παικτών του:

“ Τα πάντα. Άκουσα σωστά πως ο κ. Keane είπε πως πραγματοποιήσαμε μια τσαπατσούλικη εμφάνιση απόψε; Το είπε αυτό; ”

Στον Γερμανό απάντησε ο παρουσιαστής, Dave Jones:

“ Νομίζω πως είπε σε μια ή δύο περιπτώσεις. Roy, θέλεις να απαντήσεις; ”

Roy Keane:

“ Νομίζω πως έδωσαν μια ή δύο ευκαιρίες και θα είναι απογοητευμένοι από αυτό. ”

Ο Klopp του απάντησε ξανά:

“ Ήταν μια τσαπατσούλικη εμφάνιση απόψε; Δεν είμαι σίγουρος αν το άκουσα καλά, ίσως μίλαγε για κάποιο άλλο παιχνίδι, δεν μπορεί να είναι αυτό το παιχνίδι. Μια εκπληκτική περιγραφή του παιχνιδιού, είναι ότι ήταν εξαιρετικό. Τίποτα δεν ήταν τσαπατσούλικο, απολύτως τίποτα. Ήταν μια κυρίαρχη εμφάνιση από το πρώτο δευτερόλεπτο κόντρα σε μια φορμαρισμένη ομάδα. ”

“ Πρέπει να προσέχεις σαν τρελός στις αντεπιθέσεις. Νομίζω πως το 60-70% των μπαλιών τους ήταν οφσάιντ. Περιμένεις λίγο περισσότερο την σημαία, για αυτό δεν δείχνει τέλεια (η αντίδραση της άμυνας), αλλά τελικά υπήρχε οφσάιντ. ”

“ Ο Ali έκανε μια απόκρουση και είχαμε δύο μπαλιές στην πλάτη της άμυνας, είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις και για αυτό χρειάζεσαι τον τερματοφύλακα. Εκτός από αυτό, το ποδόσφαιρο που παίχτηκε απόψε ήταν εξαιρετικό και αυτό είναι κάτι που δεν θα μας βοηθήσει σε κάποιο άλλο παιχνίδι, ούτε για της Πέμπτης, ούτε για της Κυριακής. Ήταν του αποψινού παιχνιδιού. ”

Ο Keane του απάντησε ξανά:

“ Νομίζω ότι δεν με άκουσες καλά. Υπήρξαν τσαπατσούλικες στιγμές, αλλά η εμφάνιση ήταν εξαιρετική. Δίνω τα εύσημα στον σύλλογο, δεν είμαι σίγουρος πως με άκουσες καλά. ”

Klopp:

“ Δεν μπορώ (να σε ακούσω καλά) γιατί άκουσα από το ακουστικό, την λέξη, τσαπατσούλικη. Νόμιζα πως πήγαινε για το αποψινό παιχνίδι και (τότε) θα ήταν λάθος. ”

Keane: 

“ Πρέπει να ακούσεις και τα υπόλοιπα. ”

Klopp: 

“ Θα το δω, 100%. ”

Ο Sadio Mane έκανε το 1-1.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com