Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν προπονήθηκαν Alisson και Thiago!

Δεν προπονήθηκαν Alisson και Thiago!

Την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού μεγάλου αγώνα με την Arsenal συνέχισε και σήμερα το μεσημέρι η Liverpool, με τον Thiago Alcantara και τον Alisson Becker να μένουν εκτός προπόνησης, κάτι που σημαίνει πως η συμμετοχή τους στον αυριανό αγώνα είναι αμφίβολη.

Το μοναδικό που έγινε γνωστό είναι πως οι δύο ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να πάρουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά η ομάδα δεν αποκάλυψε τον λόγο.

Ο Adrian είναι έτοιμος να ξεκινήσει σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει ο Βραζιλιάνος διεθνής και για τον χώρο του κέντρου υπάρχουν πολλές επιλογές, όπως οι Wijnaldum, Keita, Fabinho, Milner και Jones, αν ο Ισπανός δεν κριθεί απόλυτα έτοιμος για την αναμέτρηση με την ομάδα του Mikel Arteta.

Ο Jürgen Klopp είχε επιβεβαιώσει από την Παρασκευή την απουσία των Jordan Henderson, Alex Oxlade-Chamberlain και Joel Matip. Αντιθέτως, στις προπονήσεις έχει επιστρέψει ο Joe Gomez.

Η κατάσταση των Thiago και Alisson θα επανεκτιμηθεί και το πρωί της Δευτέρας και οι δύο ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν, μόνο αν το ιατρικό επιτελείο της ομάδας ανάψει το πράσινο φως και επιτρέψει την συμμετοχή τους.

Με προβλήματα Alisson και Thiago.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com