Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρόκριση με περίπατο και εφτάρα για τους Reds

Πρόκριση με περίπατο και εφτάρα για τους Reds

Άνετη επικράτηση και πρόκριση επί της Lincoln για την Liverpool! Οι Reds επικράτησαν με 2-7 σε ένα πολύ εύκολο βράδυ, προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο, όπου και θα αντιμετωπίσουν την Arsenal στο Anfield.

Για τους Reds σκόραραν οι Shaqiri, Minamino, Jones, Origi και Grujic.
Α’ Ημίχρονο: Με τους Τσιμίκα και Rhys Williams να κάνουν το ντεμπούτο τους, τον Marko Grujic την επανεμφάνιση του μετά από τρία χρόνια και τον Virgil van Dijk να ξεκινάει παρατάχθηκαν κόντρα στην Lincoln οι Reds. Το σκορ άνοιξε η ομάδα του Klopp πριν καν συμπληρωθούν δέκα λεπτά αγώνα με καταπληκτικό απευθείας φάουλ του Xherdan Shaqiri! Ο Ελβετός σκόραρε με εντυπωσιακό τρόπο το πρώτο του γκολ μετά από 9 μήνες. Οι Reds δεν κατέβασαν ρυθμό μετά το γκολ και έχασαν αρχικά ευκαιρία με τον Curtis Jones στο 17′, για να κάνουν το 0-2 ένα λεπτό αργότερα με υπέροχο πλασέ του Minamino στο 18′, μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων. Οι πρωταθλητές Αγγλίας συνέχισαν να ψάχνουν για γκολ και τελικά το βρήκαν με τον Curtis Jones, ο οποίος με υπέροχο πλασέ έγραψε το 0-3 στο 32′, έπειτα από στρώσιμο του Origi και ο ίδιος διαμόρφωσε και το 0-4, στο 36′ ξανά με πλασέ, αλλά αυτή τη φορά εκτός περιοχής, το οποίο μάλιστα κόντραρε σε παίκτη των γηπεδούχων. Η Lincoln είχε την καλύτερη της στιγμή στο πρώτο μέρος με τον Edu στις καθυστερήσεις.

Β’ Ημίχρονο: Η επανάληψη ξεκίνησε με μια αλλαγή από τους Reds, με τον Fabinho να αντικαθιστά τον van Dijk και πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό σκόραραν ξανά με τον Minamino, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το rebound μετά από ασταθή απόκρουση του Palmer σε σουτ του Elliott. Στο 57′ ο τεχνικός των Reds προχώρησε στην δεύτερη αλλαγή του, αντικαθιστώντας τον Elliott με τον Jota, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του και τέσσερα λεπτά αργότερα η Lincoln βρήκε το γκολ της τιμής με τον Edun. Το γκολ έψαξε και ο Τσιμίκας στο 64′, με την προσπάθεια του να φεύγει άουτ, αλλά τελικά η Liverpool το βρήκε ένα λεπτό αργότερα με τον Grujic να σουτάρει εκτός περιοχής και να γράφει το 1-6. Ούτε δύο λεπτά δεν πέρασαν από το τέρμα του Σέρβου και η Lincoln σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά με τον Montsma, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Adrian, για να σκοράρει με κεφαλιά. Στο 68′ το φάουλ του Fabinho έφυγε λίγο εκτός εστίας του Palmer. Στο 74′ ο Naby Keita πέρασε αντί του Shaqiri. Κοντά στο γκολ έφτασε και ο Jota στο 76′, ενώ ο Adrian απέκρουσε την κεφαλιά του Archibald ένα λεπτό αργότερα. Το κερασάκι στην Κόκκινη τούρτα έβαλε ο Origi, σκοράροντας στο 89′ για το 2-7 με σουτ, έπειτα από σέντρα του Minamino.

Η σύνθεση της Liverpool:

Adrian, N.Williams, R.Williams, Van Dijk (Fabinho 46′), Τσιμίκας, Grujic, Jones, Shaqiri (Keita 75′), Minamino, Elliott (Jota 57′), Origi

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, Van den Berg, Alexander-Arnold, Wilson

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Δευτέρα με αντίπαλο την Arsenal στο Anfield.

Εύκολο βράδυ για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com