Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jones: «Θα δίνω πάντα το 100%»

Jones: «Θα δίνω πάντα το 100%»

Ένα ακόμη μήνυμα ετοιμότητας έστειλε ο Curtis Jones με την χθεσινοβραδινή του εμφάνιση κόντρα στην Lincoln και τα δύο γκολ που σημείωσε, με τον ίδιο να δηλώνει πως θα δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό για την ομάδα.

Μιλώντας στο Sky Sports αναφέρθηκε στον αγώνα:

“ Θεωρώ πως ξεκινήσαμε καλά στον αγώνα. Αξίζουν τα εύσημα στην Lincoln γιατί μας έδωσαν ένα καλό παιχνίδι. Νομίζω όμως πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα αυτή τη βραδιά και το σκορ το δείχνει. ”

“ Σκοράραμε επτά όμορφα γκολ, υπήρχε το δικό μου ατομικό γκολ, αλλά και ομαδικά γκολ. Θα αφήσω όμως τους οπαδούς και τους σχολιαστές να επιλέξουν το καλύτερο της βραδιάς! ”

Καθώς και στους προσωπικούς του στόχους:

“ Έχω πει πως πάντα όποτε επιλέγομαι θα δίνω το 100% και αυτό το δείχνω με κάθε μου ευκαιρία μου, οπότε απλά περιμένω την σειρά μου. ”

“ Υπάρχουν καλές επιλογές στο κέντρο, οπότε περιμένω την σειρά μου και όποτε αυτή έρθει, θα είμαι στο 100%. ”

Αν πιστεύει πως θα ξεκινήσει κόντρα στην Arsenal:

“ Το ελπίζω. Η ομάδα είναι εξαιρετική και αντιμετωπίζουμε ένα δύσκολο αντίπαλο, οπότε πρέπει να δείξουμε σεβασμό στις αποφάσεις του προπονητή. ”

“ Αν με επιλέξει θα δώσω το 100% και αν όχι, τότε θα είμαι έτοιμος να μπω στο ματς. Οπότε, θα είμαι έτοιμος και θα περιμένω την ευκαιρία μου. ” Είπε ο Jones.

Εύκολο βράδυ για Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com