Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Ξεχωριστή ομάδα η Liverpool»

Jota: «Ξεχωριστή ομάδα η Liverpool»

Παίκτης της Liverpool είναι με κάθε επισημότητα από το απόγευμα του Σαββάτου ο Diogo Jota και μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου, χαρακτηρίζοντας ως ξεχωριστή τη νέα του ομάδα.

Ας δούμε τα πρώτα λόγια του νέου πλέον παίκτη των Λύκων:

“ Είναι μια ξεχωριστή ομάδα, ο τρόπος με τον οποίο πιέζουν, η ένταση που βάζουν στον αγώνα βρίσκεται απλά σε ένα διαφορετικό επίπεδο και εγώ θέλω να είμαι μέλος αυτού του παιχνιδιού. Αυτής της θέλησης να παίξει η ομάδα και να σκοράρει γκολ. ”

“ Θεωρώ πως αυτός ο τρόπος είναι εξαιρετικός, για να παίξεις ποδόσφαιρο και έτσι θέλω να παίξω και εγώ. ”

“ Πιστεύω πως δεν υπήρξε καμία αμφιβολία, καμία αμφιβολία πως η Liverpool ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος πέρυσι και με κάποια διαφορά.”

“ Η ένταση που βάζουν στο παιχνίδι τους… είναι απλά απίστευτη. Ήταν παντού στο γήπεδο. Ένιωθες ότι έπαιζαν με περισσότερους παίκτες σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Ελπίζω να μπορέσουμε να κάνουμε το ίδιο φέτος με εμένα μέλος της ομάδας. ” Είπε ο Jota.

Για τους Salah, Mane και Firmino πρόσθεσε:

“ Είναι παίκτες παγκοσμίου κλάσεως. Σε κάθε ματς, προσπαθούν να κερδίσουν. Σκοράρουν πολλά γκολ και δουλεύουν μαζί. ”

“ Θέλω να γίνω ένα ακόμη κομμάτι και να ενταχθώ στην τριάδα. Αυτό θα κάνω. Φυσικά και είναι πιο έμπειροι από εμένα, οπότε το πρώτο στάδιο θα είναι να συνδεθώ μαζί τους και να τους μάθω. ”

“ Ελπίζω να είμαι μια καλή βοήθεια για εκείνους και να βοηθήσω τον σύλλογο! ”

Ο Jota υπέγραψε στην Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com