Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ο Jota μας κάνει πιο απρόβλεπτους»

Klopp: «Ο Jota μας κάνει πιο απρόβλεπτους»

Ενθουσιασμένος και ικανοποιημένος είναι ο Jürgen Klopp από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Diogo Jota, η οποία ανακοινώθηκε επίσημα το απόγευμα του Σαββάτου έναντι £41 εκατομμυρίων.

Ο Γερμανός προπονητής μίλησε για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας:

“ Είναι ένας παίκτης που μας δίνει παρά πολλές επιλογές ως προς την χρησιμοποίηση του. Είναι 23 ετών, απέχει πολύ ακόμη από το να έχει ολοκληρωθεί ως παίκτης και έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. ”

“ Έχει την ταχύτητα, μπορεί να συνδυαστεί, μπορεί να αμυνθεί και να πιέσει. Μας κάνει πιο απρόβλεπτους και μας δίνει πραγματικές επιλογές για διαφορετικά συστήματα, γιατί μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης σε ένα 4-3-3. Αν παίξουμε τέσσερις μέσους, μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα. ”

“ Όλα αυτά, είναι απλά ωραία. Διαθέτει επίσης πολλές φυσικές αρετές, τις οποίες έχουμε στο παιχνίδι μας, όπως η όρεξη και η δίψα του. ”

“ Αποτελεί μέρος μιας απίστευτης Πορτογαλικής γενιάς αυτή τη στιγμή, η οποία έχει πολλούς ταλαντούχους παίκτες. Είδαμε την εθνική της Πορτογαλίας και ήταν εντυπωσιακή. ”

“ Οπότε, είμαι πολύ χαρούμενος που θα τον έχω εδώ και πάνω από όλα, είναι ένα πολύ καλό παιδί και είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται εδώ. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Μου αρέσει αυτό που κάνει η Wolves. Ασφαλώς και παίζουν με ένα τελείως διαφορετικό σύστημα, αλλά ένα από αυτά που κάνουν, είναι να ζητούν από όλους τους επιθετικούς τους, να κάνουν κανονική αμυντική δουλειά. ”

“ Εδώ αυτό το κάνει όλη η ομάδα και ο Diogo. Φυσικά, είναι και αυτό ένα από τα στοιχεία (που ψάχνει η ομάδα). ”

“ Φυσικά και θα πρέπει να προσαρμοστεί και να μάθει μερικά πράγματα. Υπάρχουν διαφορές σε αυτό που κάνουμε εμείς. Έχει όμως ήδη πολλά στοιχεία και εγώ είμαι πολύ ενθουσιασμένος! ”

Ο Jota υπέγραψε στους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com