Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Jota

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Jota

Η Liverpool ανακοίνωσε χθες, Παρασκευή την απόκτηση του Thiago Alcantara από την Bayern Munich και τώρα βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμη μεταγραφής, εκείνης του Diogo Jota από την Wolves.

Ο ποδοσφαιριστής αρέσει πολύ στην ομάδα και οι πρωταθλητές Αγγλίας συμφώνησαν σε όλα με τους Λύκους, για να τον κάνουν δικό τους.

Το deal, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες θα κλείσει στα £41 εκατομμύρια, ενώ άλλα 4 εκατομμύρια θα έχουν την μορφή bonus. Το σημαντικό είναι πως η Wolves επιτρέπει στην Liverpool να πληρώσει μόνο το 10% του συνολικού ποσό της μεταγραφής μέσα στους επόμενους 12 μήνες και τα υπόλοιπα εκατομμύρια θα πληρωθούν μέχρι το 2025.

Τα 4 εκατομμύρια που έχουν την μορφή bonus, θα πληρωθούν στην Wolves αν ο ποδοσφαιριστής συμπληρώσει έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών και αν η ομάδα κατακτήσει την Premier League ή το Champions League.

Οι Reds ήρθαν σε επαφή και με την πλευρά του Πορτογάλου, μέσω του μάνατζερ του, Jorge Mendes για να επέλθει συμφωνία, κάτι που έγινε. Ο 23χρονος θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο και η ομάδα θέλει να τον ανακοινώσει επίσημα μέσα στις επόμενες μέρες, ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το αντίθετο δρομολόγιο θα κάνει ο Ki-Jana Hoever, ο οποίος θα υπογράψει στην Wolves, σε μια μεταγραφή που θα κοστίσει £9 εκατομμύρια στην ομάδα του Nuno Espirito Santo. Επιπλέον £4.5 εκατομμύρια θα έχουν την μορφή bonus, με την Liverpool να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης, αλλά όχι ρήτρα επαναγοράς.

Ο Jota μπορεί να δώσει μια πολύ αξιόπιστη επιθετική λύση στην ομάδα του Klopp και πολύτιμες ανάσες σε Mo Salah και Sadio Mane.

Ο Jota οδεύει προς Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com