Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Paul Merson: «Αν δεν αποκτήσουν παίκτες τους βλέπω στην 4η θέση»

Paul Merson: «Αν δεν αποκτήσουν παίκτες τους βλέπω στην 4η θέση»

Στον αγώνα με τη Leeds , η Liverpool παρουσιάστηκε ιδιαίτερα τρωτή σύμφωνα με τον πρώην παίκτη της Arsenal και έχοντας αποκτήσει μόνο τον Κώστα Τσιμίκα στη θέση του αριστερού μπακ ,θα μπορούσε φέτος να τερματίσει τη σαιζόν στην 4η θέση.

Βλέποντας τα τέρματα που δέχθηκε η Liverpool στον αγώνα με τη Leeds, μένεις έκπληκτος.” είπε ο Paul Merson στο Sky Sports.

Νομίζω ότι απλά εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο πιστεύοντας ότι θα καθαρίσουν τον αγώνα χωρίς κόπο.”

Νομίζω ότι πρέπει να αποκτήσουν κάποιο παίκτη και δεν θα αποτελούσε έκπληξη για μένα αν φέτος τερμάτιζαν στην 4η θέση- κάτι που έλεγα και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.”

Είναι η ίδια ομάδα και έχουν ένα μεγάλο πλήθος παικτών που παίζουν κάθε βδομάδα.”

Ο Virgil Van Dijk δεν πρέπει να τραυματιστεί. Οι κεντρικοί τους αμυντικοί δεν πρέπει να τραυματιστούν.Δεν έχουν κάποιον για αντικατάσταση στην επιθετική τριάδα, αν κάποιος από αυτούς τραυματιστεί” συνέχισε.

Συνεχίζω να λέω το εξής. Υπάρχει μια διάσημη αλυσίδα fast food, που πουλά burgers περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο και όμως συνεχίζουν να ξοδεύουν σε διαφημίσεις.”

Για να παραμείνεις στην κορυφή πρέπει να ξοδέψεις.”

Αν στην Manchester City τραυματιστεί κάποιος, απλά λένε ‘θα σκοράρουμε περισσότερα τέρματα από τον αντίπαλο όπως και να έχει΄. Αυτό που βλέπουμε στο 2ο μισό της σαιζόν είναι η διάθεση της City να επιτεθεί για όλα τα τρόπαια, ακριβώς γιατί η ομάδα τους είναι μεγάλη.”

Αυτό είναι που με ανησυχεί στην ομάδα της Liverpool. Υπάρχουν 5 με 6 παίκτες οι οποίοι πρέπει να παίζουν κάθε εβδομάδα, αλλιώς η ομάδα γίνεται αδύνατη.” Πρόσθεσε ο Merson.

Αυτό είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα του κόσμου. Το πρώτο που χρειάζεσαι για να παίξεις εδώ είναι η φυσική κατάσταση. Η ικανότητα στην πάσα μετρά αρκετά λιγότερο σε σχέση με την φυσική κατάσταση. Μπορεί να είσαι ο καλύτερος πασαδόρος του κόσμου και όμως να μην παίξεις ούτε έναν αγώνα. Μετά τη φυσική κατάσταση έρχονται η ταχύτητα και η ικανότητα στην πάσα.”ολοκλήρωσε.

Οι Reds ξεκίνησαν με νίκη στη φετινή Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com