Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκόραρε ο Minamino στην ισοπαλία των αναπληρωματικών με την Huddersfield B’

Σκόραρε ο Minamino στην ισοπαλία των αναπληρωματικών με την Huddersfield B’

Η Liverpool έδωσε τον πρώτο της αγώνα στην φετινή Premier League το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στη Leeds και όσοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην ομάδα του Marcelo Bielsa, πήραν χρόνο συμμετοχής στο Κυριακάτικο φιλικό με την Huddersfield B’ στο Anfield.

Στο φιλικό δεν υπήρχαν τηλεοπτικές κάμερες, ενώ η ομάδα προσπάθησε να το κρατήσει κρυφό. Ο Jürgen Klopp ήθελε να δώσουν ένα φιλικό αγώνα όσοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στη Leeds, ώστε να βρουν σιγά σιγά τα πατήματα τους και να αποκτήσουν ρυθμό.

Ανάμεσα στους παίκτες, οι οποίοι ξεκίνησαν ήταν οι Adrian, James Milner, Xherdan Shaqiri, Divock Origi, Joel Matip και Takumi Minamino, με τον Ιάπωνα μάλιστα να ανοίγει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Reds προχώρησαν σε αλλαγές με τους Rhian Brewster και Harry Wilson να περνούν στον αγωνιστικό και τον Loris Karius να κάνει την επανεμφάνιση του με την φανέλα της Liverpool μετά από 25 μήνες.

Η δεύτερη ομάδα της Huddersfield ισοφάρισε σε 1-1 στο δεύτερο μέρος, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της φιλικής αναμέτρησης.

Οι Reds επιστρέφουν στην δράση σε πέντε μέρες και ο Jürgen Klopp δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο Κυριακάτικο αγώνα με την Chelsea στο Stamford Bridge

Ξανά γκολ από τον Minamino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com