Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Neville: «Ο Salah μπορεί να γίνει ο καλύτερος παίκτης του κόσμου»

Neville: «Ο Salah μπορεί να γίνει ο καλύτερος παίκτης του κόσμου»

Ο Mohamed Salah ήταν εξαιρετικός στον Σαββατιάτικο αγώνα με τη Leeds και αποθεώθηκε από τον Gary Neville στο studio του Sky Sports το βράδυ της Δευτέρας, πριν τον αγώνα της Brighton με την Chelsea.

Ο πρώην αμυντικός της Manchester United θεωρεί πως ο Mo μπορεί να γίνει ο καλύτερος παίκτης του κόσμου:

“ Δείχνει διαφορετικός. Κουρεύτηκε, δείχνει πιο αδύνατος, δείχνει διψασμένος, είναι δυνατός και το παιχνίδι του είναι πιο ώριμο. ”

“ Βρισκόμαστε μόνο 90 λεπτά μέσα στη σεζόν και έπαιξαν κόντρα σε μια ομάδα που σε αφήνει να κάνεις το παιχνίδι σου, επίσης ίσως είναι λίγο νωρίς, αλλά εγώ το Σάββατο έβλεπα έναν παίκτη που σε κάνει να το σκέφτεσαι (ότι είναι ο καλύτερος). ”

“ Ο Mbappe; Είναι φανταστικός. Ο Neymar; Έχει τα πάνω και τα κάτω του. Ποιος θα είναι όμως ο καλύτερος παίκτης του κόσμου τα επόμενα χρόνια; Δεν απέχει από αυτό (ο Salah). Για εμένα, το Σάββατο έδειξε να βρίσκεται σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο. ”

“ Υπήρχε ένα χρονικό σημείο στο δεύτερο ημίχρονο, όπου έβλεπα τον Salah και σκεφτόμουν: αυτός είναι σπουδαίος παίκτης. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζω. Πρόκειται για έναν παίκτη που πριν τέσσερα χρόνια όταν ήρθε στην Liverpool σκόραρε 40κατι γκολ. Νόμιζα πως αυτό ήταν τερατώδες επίτευγμα και ότι δεν θα μπορούσε να ζήσει με αυτό. ”

“ Στη συνέχεια ήταν σταθερός για μια χρονική περίοδο δύο ή τριών χρόνων. Την περσινή σεζόν είχαμε το δίλημμα, Salah ή Mane και το μυαλό σου πήγαινε στην διαφορά νοοτροπίας που έχει ο Salah με τον Mane. Ο Mane αρέσει, νομίζω πως όλοι παίκτες τον συμπαθούν, δίνει τα πάντα για την ομάδα και γίνεται ανιδιοτελής για την ομάδα. ” Είπε ο Neville.

“ Στην άλλη πλευρά έχεις τον Salah, ο οποίος δεν πασάρει μερικές φορές στους συμπαίκτες του, σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι λίγο εγωιστής, ίσως να μην αρέσει τόσο πολύ εξαιτίας αυτού στους οπαδούς και ίσως και στους ίδιους τους συμπαίκτες του. ”

“ Εγώ όμως τον κοιτάξω από έξω και θεωρώ πως είναι killer στον αγωνιστικό χώρο. Μου θυμίζει το δίδυμο των Ronaldo και Rooney στα μέσα της δεκαετίας του 2000, όταν ήταν και οι δύο έτσι, όπως είναι οι Mane και Salah. ”

“ Νομίζω πως ο Salah θα φτάσει πιο ψηλά, όχι επειδή ο Mane δεν είναι καλός παίκτης. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, όπως και ο Rooney ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης. ”

“ Ο λόγος που αυτοί οι παίκτες είναι διαφορετικοί, είναι ότι έχουν κάτι εδώ (στο μυαλό τους), το οποίο σημαίνει πως όταν πάνε σπίτι την νύχτα και θεωρούνται οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο, σοκάρεται ο δικός τους κόσμος. ”

“ Ένας Rooney ή ένας Mane, σκέφτεται πως η ομάδα πρέπει να κερδίσει, πως πρέπει να τα δώσει όλα και να παλέψει για τους παίκτες. Ο Salah δεν το κάνει αυτό. ”

Ο Mo Salah πανηγυρίζει το ένα από τα 3 γκολ του εναντίον της Leeds United.
Ο Mo Salah πανηγυρίζει το ένα από τα 3 γκολ του εναντίον της Leeds United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com