Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lampard: «Η Liverpool έχει ξοδέψει τεράστια ποσά»

Lampard: «Η Liverpool έχει ξοδέψει τεράστια ποσά»

Ο προπονητής της Chelsea, Frank Lampard ενόψει του αποψινού παιχνιδιού της ομάδας του με την Brighton κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε ο Jürgen Klopp την προηγούμενη Τετάρτη και παράλληλα να απαντήσει στον Γερμανό τεχνικό.

Ο Lampard ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Klopp:

“ Δεν παρεξηγήθηκα, το βρήκα λίγο ή πολύ διασκεδαστικό, μπορώ να πω. Όταν μιλάς για ιδιοκτήτες ομάδων της Premier League, δεν νομίζω πως έχει σημασία από τι είδους επιχειρήσεις προέρχονται. Μιλάμε για πολύ υγιείς ιδιοκτήτες. ”

“ Όσο αφορά την ιστορία της Liverpool, θεωρώ πως είναι μια φανταστική ιστορία τα τελευταία πέντε χρόνια που ο Jürgen Klopp βρίσκεται εκεί και έχει καταφέρει να φέρει τον σύλλογο σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. ”

“ Η πραγματικότητα είναι πως, όλες οι ομάδες, εκτός μάλλον από την Leicester που κερδίζουν την σύγχρονη Premier League έχουν επενδύσει ένα υψηλό ποσοστό χρημάτων. Μπορείτε να δείτε τους παίκτες της Liverpool, van Dijk, Alisson, Fabinho, Keita, Mane, Salah, όλοι καταπληκτικοί παίκτες αλλά κόστισαν ακριβά. Η Liverpool χρειάστηκε μια χρονική περίοδο για να το κάνει. ”

“ Αυτό που κάναμε εμείς είναι ότι επιστρέψαμε μετά την τιμωρία, προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση μόνοι μας και να βελτιωθούμε. Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε μαθηματικούς υπολογισμούς για τέτοια θέματα, όλοι γνωρίζουμε πως η Liverpool έχει ξοδέψει υψηλά ποσά. Έχουν ξοδέψει τεράστια χρηματικά ποσά. ” Είπε ο Lampard.

“ Γνωρίζουμε ότι έχουν έναν εκπληκτικό προπονητή, εκπληκτικούς παίκτες και το έξυπνο στην Liverpool είναι ότι πιστεύουν για χρόνια στον προπονητή τους και στο σύστημα τους. Είναι μια εξαιρετική ιστορία, αλλά μια ιστορία στην οποία έχουν ξοδευτεί χρήματα για παίκτες. ”

Πολλά χρήματα έχει ξοδέψει η ομάδα του Lampard.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com