Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Liverpool και United προσπαθούν να εκβιάσουν τη Bayern για τον Thiago»

«Liverpool και United προσπαθούν να εκβιάσουν τη Bayern για τον Thiago»

Την αρκετά βαριά κατηγορία της προσπάθειας εκβιασμού -με μία μεταφορική και έμμεση έννοια- προσέδωσε στη Liverpool o Hoeness, με αφορμή το θέμα του Thiago.

O Ulli Hoeness, πρώην πρόεδρος της Bayern Μονάχου, ανέφερε ξεκάθαρα σε δηλώσεις του ότι οι δύο φερόμενες ως ενδιαφερόμενες για την απόκτηση του Alcantara ομάδες -οι Reds και η Manchester United- προσπαθούν να εκβιάσουν την αποδοχή μίας φτηνής πρότασης από το βαυαρικό κλαμπ.

Ας δούμε όμως τι ακριβώς είπε, σε δηλώσεις του στο Sport1:

«Πριν λίγο καιρό (η Bayern) συμφώνησε μαζί του για ένα νέο τετραετές συμβόλαιο. Μετά από λίγες μέρες εκείνος είπε ότι θέλει μία καινούρια πρόκληση, το οποίο είναι απολύτως ok.»

«Θεωρώ ότι ο Thiago είχε συμφωνήσει με τη Liverpool ή με τη Manchester United, ή και με τα δύο κλαμπ. Τώρα και τα δύο κλαμπ μπλοφάρουν, καθώς κανένα από τα δύο δεν έχει επικοινωνήσει επίσημα με τη Bayern.»

«Κατά τη δική μου άποψη αυτό δεν είναι κομψό. Προσπαθούν να μας εκβιάσουν, περιμένοντας μέχρι την τελευταία βδομάδα (της μεταγραφικής περιόδου), όπου θα είναι σε θέση να κάνουν μία φτηνή προσφορά.»

«Σε εκείνη την περίπτωση, η Bayern θα πρέπει να κάνει στον εαυτό της την ερώτηση: ‘Θα προχωρήσουν το θέμα (της μεταγραφής του παίκτη) και έτσι, ή θα του πουν ότι πρέπει να μείνει;'»

«Θα είναι τρεις καυτές βδομάδες μέχρι τις 5 Οκτωβρίου (πού κλείνει η μεταγραφική περίοδος)

Περιμένει την κίνηση της Liverpool ο Thiago.
Περιμένει την κίνηση της Liverpool ο Thiago.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com