Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μεγάλος Mo την οδηγεί!

Μεγάλος Mo την οδηγεί!

Μπορεί να έκανε αμυντικά λάθη, μπορεί να μην είχε την επιθυμητή απόδοση, μπορεί να καρδιοχτύπησε, όμως νίκησε! Η Liverpool επικράτησε με σκορ 4-3 της Leeds για την πρώτη αγωνιστική της Premier League.

Για τους Reds βρήκαν δίχτυα οι Mo Salah (3) και Virgil van Dijk.

Α’ Ημίχρονο: Με τον αρχηγό, Jordan Henderson να επιστρέφει και τον Naby Keita να ξεκινά παρατάχθηκαν οι Reds κόντρα στη Leeds και ξεκίνησαν ιδανικά στο ματς, αφού άνοιξαν το σκορ με την πρώτη τους κιόλας ευκαιρία! Ο Mo Salah κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Koch, ανέλαβε την εκτέλεση ο ίδιος και σκόραρε για το 1-0 στο 4′. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν πτοήθηκαν από το γρήγορο γκολ που δέχθηκαν και απάντησαν, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με εξαιρετικό γκολ του Harrison, έπειτα από ασίστ του Kalvin Phillips. Ούτε όμως η Liverpool πτοήθηκε από το τέρμα που δέχθηκε και στο 20′ πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Virgil van Dijk, μετά από κόρνερ του Robertson! Ο Ολλανδός έμεινε αμαρκάριστος, πήρε την κεφάλια και έβαλε την μπάλα μαζί με τον Meslier στα δίχτυα. Στο 25′ δοκίμασε τα πόδια του Jordan Henderson, με τον keeper της Leeds να έχει απάντηση και λίγες στιγμές αργότερα παραλίγο να γίνει το 3-1 με αυτογκόλ, το οποίο κατάφερε να απομακρύνει σε κόρνερ. Το 3-1 τελικά δεν έγινε και η ομάδα του Bielsa ισοφάρισε ξανά, αυτή τη φορά με σκόρερ τον Bamford, με τον van Dijk να κάνει το λάθος. Η ισοπαλία όμως ξανά δεν έμεινε για αρκετή ώρα, αφού η Liverpool ξαναπήρε το προβάδισμα με αριστερό σουτ φωτοβολίδα του Mo Salah, το οποίο δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασής στον Meslier. Το γκολ του Mo διαμόρφωσε το σκορ του ημιχρόνου και παράλληλα ήταν η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους.

Β’ Ημίχρονο: Με ευκαιρία ξεκίνησαν και στη επανάληψη οι Reds. Το πλασέ που έκανε ο Wijnaldum από καλή θέση σταμάτησε στον Meslier. Στο 59′ ο Klopp προχώρησε στην πρώτη του αλλαγή με τον Fabinho να αντικαθιστά τον Keita, ενώ στο 62′ το πλασέ του Mane δεν ήταν το ιδανικό μετά από συνεργασία του Σενεγαλέζου με τον Salah. Στο 65′ ο αρχηγός, Jordan Henderson έδωσε την θέση του στον Curtis Jones και δευτερόλεπτα αργότερα η Leeds ισοφάρισε ξανά! Αυτή τη φορά σκόρερ ήταν ο Klich, ο οποίος βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή των Reds και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με δεξί σουτ. Οι πρωταθλητές πίεσαν μετά την επίτευξη της ισοφάρισης και είχαν τη Leeds στο μισό, με εξαίρεση ένα φάουλ του Phillips που έφυγε εκτός εστίας. Στο 79′ ο van Dijk έστειλε με μανία τη μπάλα στην εστια της Leeds, αλλά το γκολ ακυρώθηκε από τον Oliver για επιθετικό φάουλ. Ο Firmino στο 87′ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 4-3, όταν βρέθηκε σε εξαιρετική θέση, αλλά δεν τελείωσε καλά τη φάση και ένα λεπτό αργότερα ο Fabinho ανατράπηκε από τον Rodrigo, με την Liverpool να κερδίζει πέναλτι! Την εκτέλεση ανέλαβε ξανά ο Mo Salah, ο οποίος σκόραρε και ολοκλήρωσε το hat trick του!

Επόμενος αγώνας για τους Reds την επόμενη Κυριακή με αντίπαλο την Chelsea στο Stamford Bridge.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold (Matip 89′), Gomez, Van Dijk, Robertson, Henderson (Jones 66′), Wijnaldum, Keita (Fabinho 58′), Salah, Mane, Firmino

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Milner, Minamino, Origi

Leeds: Meslier, Ayling, Koch, Struijk, Dallas, Phillips, Klich (Shackleton 82′), Hernandez (Roberts 62′), Harrison, Costa, Bamford (Rodrigo 62′)

Τρία γκολ για τον εξαιρετικό Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com