Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Leeds

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Leeds

Η Liverpool νωρίτερα σήμερα το απόγευμα επικράτησε με σκορ 4-3 της Leeds για πρώτη αγωνιστική της Premier League, με τον Jürgen Klopp να μιλάει στην συνέντευξη τύπου μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Για το παιχνίδι και τη νέα σεζόν είπε:

“ Αν υπάρχει καλό παράδειγμα για τη σεζόν, αυτό είναι ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Leeds είναι ξεχωριστή και όλοι το είδαν. Η Leeds είχε εξαιρετική απόδοση. Τους σεβόμαστε πολύ. Ήξερα ότι θα μας προκαλούσαν προβλήματα. Εκτός από αυτό, είμαι χαρούμενος τι το κάναμε με την μπάλα.”

“ Για 95 λεπτά οι παίκτες μου έπαιξαν πολύ καλά. Σκοράραμε τέσσερα γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα. Είμαι χαρούμενος με την εμφάνιση. Ήμασταν καλοί επιθετικά και θα πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά. ”

“ Σήμερα το ποδόσφαιρο ήταν στα καλύτερα του. Αφήσαμε περιθώρια βελτίωσης για την άμυνα μας, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί στον πρώτο αγώνα. Έπρεπε να αγωνιστούμε με διαφορετικά στυλ σε σύντομο χρονικό διάστημα. ” Ανέφερε ο Klopp.

“ Δεν είναι σαν να οδηγείς ένα ποδήλατο. Μπορεί να χάσεις κάποιες φορές στην προετοιμασία και παίρνει χρόνο στην ομάδα να βρεθεί μαζί. Μου έχει αφήσει όμως θετικά αυτό το παιχνίδι. ”

Για την εξαιρετική εμφάνιση του Salah και τα 3 γκολ που σκόραρε:

“ Συγχαρητήρια στον Mo, είναι ένας πολύ ξεχωριστός παίκτης. Τα νούμερα καμία φορά λένε την ιστορία, σήμερα ήταν ένα καλό παράδειγμα. Πρόσθεσε ακόμη τρία γκολ και η εμφάνιση του ήταν εξαιρετική. Άξιζε τα γκολ του. Σκόραρε δύο με πέναλτι και ένα με εντυπωσιακό τελείωμα. Ήταν πάντα παρών και τους προκαλούσε προβλήματα. ”

“ Αυτή ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχει κάνει ο Mo για εμάς. Ελπίζουμε να συνεχιστεί. ”

Για τα λάθη που έκανε η ομάδα του:

“ Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να είχαμε κρατήσει την μπάλα στα πόδια μας, αλλά ήμασταν μια πραγματική απειλή. Θέλαμε να παίξουμε κάθετα και να τους προκαλέσουμε προβλήματα. Το παιχνίδι ήταν όπως έπρεπε με εξαίρεση τα λάθη μας και τα γκολ (που δεχθήκαμε). ”

“ Στην άμυνα χρειαστήκαμε και τους δύο εξτρέμ και τους είχαμε. ”

“ Είπα πριν το ματς, πως πάντα θα δυσκολευόμαστε κόντρα στη Leeds. Ο τρόπος που παίζουν κάνει άβολο το έργο μας. ”

“ Συνήθως έχουμε 3 μέρες για να προετοιμαστούμε και το νιώσαμε τώρα καθώς τα παιδιά επέστρεψαν και μπορούσαμε να ξεκινήσουμε μόνο [αργά ]. Ήταν δύσκολο να τους δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμασταν. ” Είπε ο Klopp.

Αν του άρεσε η εμφάνιση της ομάδας του:

“ Μου άρεσαν πολλά από την ομάδα μου σήμερα. Πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι η Liverpool [θα κερδίσει]. Πρέπει να πω ότι απλά δεν σταματούν, μου αρέσει πολύ. Αυτό είναι εντάξει. Πρέπει να βελτιωθούμε και θα το κάνουμε, θα δουλέψουμε σε αυτό. Όλα καλά. ”

Αν θεωρεί πως οι Reds δυσκολεύτηκαν αμυντικά:

“ Δεν είδα να δυσκολευτήκαμε αμυντικά, απλά δεν μπορείς να αμυνθείς κόντρα στο ποδόσφαιρο τους στο 100% όλη την ώρα. Χρησιμοποίησαν τις φάσεις τους. ”

“ Το δεύτερο γκολ ήταν μια ασυνεννοησία με τον Virg και τον Ali. Μπορεί να συμβεί. Δεν το βλέπω πολύ συχνά. Στο τρίτο αλλάξαμε το Hendo 1 λεπτό πριν. Δεν κλείσαμε 1 κενό. ”

“ Αυτό δεν είναι δικαιολογία, απλώς μια εξήγηση. Η υψηλή γραμμή στην άμυνα παίχτηκε στην Αγγλία, την Ολλανδία και τη Σκωτία αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να συμβεί αν δεν τακτοποιηθούν όλα. Η άμυνα δεν είναι σαν να οδηγείς μοτοσυκλέτα αλλά έχει χώρο για βελτίωση. ”

Πρεμιέρα με το δεξί για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com