Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sheffield, Palace και Aston Villa πιστεύουν πως θα παραχωρηθεί ο Brewster

Sheffield, Palace και Aston Villa πιστεύουν πως θα παραχωρηθεί ο Brewster

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που συνδέουν τον Rhian Brewster με πιθανό δανεισμό ή ακόμη και μεταγραφή στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο με το τελευταίο να έρχεται από την Telegraph.

Το συνήθως έγκυρο Βρετανικό μέσο αναφέρει πως την περίπτωση του παρακολουθούν στενά οι Crystal Palace, Sheffield United και Aston Villa από την Premier League, οι οποίες μάλιστα πιστεύουν πως θα παραχωρηθεί δανεικός για τη νέα σεζόν ή θα πωληθεί από την Liverpool.

Το σενάριο της πώλησης συγκεντρώνει σαφώς πολύ λίγες πιθανότητες, αλλά εκείνο του δανεισμού δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο, ειδικότερα εφόσον αυτός ο νέος δανεισμός θα είναι σε ομάδα της Premier League και ο Jürgen Klopp θα έχει την ευκαιρία να κρίνει αν μπορεί ο Άγγλος να σταθεί και να ξεχωρίσει στο πιο δύσκολο και καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο 19χρονος εντυπωσίασε στα φιλικά προετοιμασίας, όπως είχε κάνει και πέρυσι αλλά αυτά ίσως δεν είναι ικανά να τον κρατήσουν στο Κόκκινο ρόστερ της νέας σεζόν.

Η Sheffield United φαίνεται πως έχει ένα μικρό προβάδισμα σε περίπτωση που δοθεί δανεικός ο Brewster, με τον Chris Wilder να τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και να θέλει διακαώς να τον φέρει στο Bramall Lane.

Η οριστική απόφαση της Liverpool αναμένεται να παρθεί στα τέλη του μήνα και μάλλον μετά το παιχνίδι του Carabao Cup με Bradford ή Lincoln.

O Rhian Brewster εκτελεί το πέναλτι στο Community Shield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com