Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι White και Godfrey εξετάστηκαν αλλά οι τιμές τους κρίθηκαν απαγορευτικές

Οι White και Godfrey εξετάστηκαν αλλά οι τιμές τους κρίθηκαν απαγορευτικές

Η Liverpool μέχρι στιγμής έχει αποκτήσει μόνο τον Κώστα Τσιμίκα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και η θέση του κεντρικού αμυντικού είναι μια από αυτές που θα ήθελε να ενισχυθεί, μετά και την πώληση του Dejan Lovren στην Zenit.

Δύο από τα ονόματα που εξετάστηκαν για το κέντρο της Κόκκινης άμυνας, σύμφωνα με τον James Pearce είναι εκείνα των Ben White και Ben Godfrey, ωστόσο οι τιμές και των δύο παικτών κρίθηκαν απαγορευτικές από την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο των Reds.

Ο White ανήκει στην Brighton και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία στην Championship μα την φανέλα της Leeds, με τους Seagulls να έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα πωληθεί στην ομάδα του Marcelo Bielsa.

Ο Ben Godfrey είναι 22 ετών και τις τελευταίες δύο σεζόν πραγματοποίησε από 30 συμμετοχές στην καθεμία στην Championship και Premier League αντίστοιχα. Τα Καναρίνια υποβιβάστηκαν στην Championship, αλλά δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις με την Liverpool, μετά και την υπόθεση του Jamal Lewis.

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας δεν θα ήθελαν να ξοδέψουν ένα ποσό πάνω από τα 20 εκατομμύρια για την θέση του στόπερ. Η Brighton κοστολογεί τον White περίπου στα 40 εκατομμύρια και η Norwich παραχωρεί τον Godfrey με ένα ποσό περίπου στα £30 εκατομμύρια.

Θα ψάξει για άλλο στόπερ η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com