Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 30/8/2010 Φεύγει από τους Reds ο Javier Mascherano (vid)

Σαν σήμερα: 30/8/2010 Φεύγει από τους Reds ο Javier Mascherano (vid)

Αποχωρεί από την Liverpool σαν σήμερα με προορισμό την Βαρκελώνη για λογαριασμό της Barcelona, ο Αργεντινός διεθνής αμυντικός μέσος των Κόκκινων, Javier Alejandro Mascherano.

Η Καταλανική ομάδα θα πληρώσει στους Reds το ποσό των 22 εκ. λιρών για να αποκτήσει τον Αργεντινό παίκτη. Ο Javier Mascherano αποκτήθηκε επί ημερών Rafa Benitez και για την ακρίβεια, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2007, μετά από μεγάλης διάρκειας αντιδικία με την προηγούμενη ομάδα του την West Ham και αφού οδηγήθηκαν στα δικαστήρια με την ομάδα του Λονδίνου.

Στα 3,5 χρόνια που φόρεσε την famous Red shirt, ο Javier Mascherano θα συμπληρώσει 139 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 2 γκολ. Με τους Reds στον καιρό που έμεινε στο Anfield δεν κατέκτησε κάποιο τίτλο, ωστόσο πρόλαβε να πείσει και τους αυστηρότερους κριτές του ότι πρόκειται για top-class αμυντικό μέσο. Ήταν βασικό μέλος των Κόκκινων στη πορεία τους προς τον τελικό της Αθήνας.

Μνημειώδεις είναι οι δηλώσεις του Αργεντινού άσσου, όταν με την Barcelona κατέκτησε το Champions League με αντίπαλο την Manchester Utd και αφιέρωσε την κατάκτηση του τροπαίου στους Red fans!!!

Απολαύστε παρακάτω ένα video, με τον Javier Mascherano σε δράση με την Κόκκινη φανέλα:

Σαν σήμερα: 30/8/2010 Φεύγει από τους Reds ο Javier Mascherano
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com