Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 30/8/2014 Αποχωρεί από τους Reds ο Daniel Agger (vid)

Σαν σήμερα: 30/8/2014 Αποχωρεί από τους Reds ο Daniel Agger (vid)

Αποχωρεί σαν σήμερα από την αγαπημένη του Liverpool για την Δανία και την Brondby IF, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός με την χώρα του και τους Reds, Daniel Munthe Agger.

Ο Daniel Agger μετεγγράφηκε στους Κόκκινους τον Ιανουάριο του 2006, επί ημερών Rafa Benitez από την ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του, την την Brondby. Στα 8,5 χρόνια που φόρεσε την famous Red shirt, θα συμπληρώσει 232 εμφανίσεις και θα σημειώσει 14 γκολ, μερικά από τα οποία ήταν εντυπωσιακά αλλά και κομβικά στην Ιστορία των Κόκκινων. Ένα από τα κομβικά ήταν στον ημιτελικό με την Champions League με την Chelsea και εντυπωσιακά ήταν οι «ρουκέτες» του με West Ham Utd & Blackburn Rovers.

Με τους Reds θα κατακτήσει 1 F.A. Cup (ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού), 1 Charity Shield, 1 League Cup, ενώ θα είναι σημαντικό μέλος της ομάδας που πήγε στον τελικό του Champions League στην Αθήνα το 2007.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι κάποτε ο Daniel είχε την ευκαιρία να πάρει μετεγγραφή στη Barcelona, την οποία εν τέλει δεν αξιοποίησε προκειμένου να μείνει στη Liverpool. Λάτρης των τατουάζ και ενδεικτικό των αισθημάτων του για τη Liverpool είναι το γεγονός ότι έχει «χτυπήσει» στα τέσσερα από τα πέντε δάχτυλα του δεξιού χεριού του τα γράμματα Y.N.W.A.

Η αποχώρηση του Δανού είχε αποτελέσει αφορμή για πρόκληση δυσαρέσκειας μερίδας των Red fans προς τον Brendan Rodgers, καθώς ήταν εκείνος που δεν τον υπολόγιζε για τη σεζόν 2014-15. Όταν κάποια στιγμή επέστρεψε στο Anfield για συμμετοχή σε τηλεοπτικό πάνελ με την ευκαιρία παιχνιδιού των Κόκκινων και ρωτήθηκε πως αισθάνεται που επέστρεψε, απάντησε βουρκωμένος ότι, «του λείπει πάρα πολύ», εννοώντας το γήπεδο και ο κόσμος….

Απολαύστε τον Danny boy σε δράση με την famous Red shirt:

Σαν σήμερα: 30/8/2014 Αποχωρεί από τους Reds ο Daniel Agger
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com