Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arsenal – Liverpool (Community Shield preview)

Arsenal – Liverpool (Community Shield preview)

Πρώτος αγώνας της νέας σεζόν και η Liverpool αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου την Arsenal στις 18:30 ώρα Ελλάδος για το Community Shield, θέλοντας να κερδίσει τον πρώτο της τίτλο για το 2019-20.

Οι Reds μετά το επιτυχημένο τους training camp στην Αυστρία επέστρεψαν στην Αγγλία, θέλοντας να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην φετινή σεζόν.

Η Liverpool συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο Community Shield και θέλει να το κατακτήσει για πρώτη φορά μετά το 2006, μετά την ήττα της στο περσινό στην διαδικασία των πέναλτι από την Manchester City.

Από τον Jürgen Klopp να δούμε μια παρόμοια ενδεκάδα με εκείνη που παρέταξε στο φιλικό της Τρίτης κόντρα στην Red Bull Salzburg και δεν αποκλείεται να είναι και η ίδια, αφού υπάρχουν οι απουσίες των Henderson, Alexander-Arnold, Matip και Chamberlain.

Ο Alisson Becker θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, ο Virgil van Dijk είναι έτοιμος και ηγηθεί της άμυνας, ο Joe Gomez θα είναι στο πλευρό του, ο Andrew Robertson στα αριστερά και ο Neco Williams θα καλύψει κατά πάσα πιθανότητα το κενό του Trent Alexander-Arnold.

Για το κέντρο έχουν προβάδισμα οι Fabinho, Wijnaldum και Keita, ενώ η επιθετική τριάδα δεν αλλάζει.

Η Arsenal έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περσινή σεζόν, αφού κατέκτησε το FA Cup και θέλει να αρχίσει με τρόπαιο και την νέα σεζόν. Οι Gunners επιστρέφουν στην δράση, μόλις 4 εβδομάδες μετά τον τελικό του FA Cup.

Ο Bernd Leno είναι έτοιμος για να επιστρέψει στην δράση μετά τον τραυματισμό, όπως επιβεβαίωσε και ο Mikel Arteta. Το ντεμπούτο του ενδέχεται να πραγματοποιήσει ο William Saliba.

Εκτός για την Arsenal παραμένουν οι Mari, Martinelli, Mustafi, Chambers και Guendouzi.

Την προηγούμενη σεζόν οι δύο ομάδες μοιράστηκαν εντός έδρας νίκες, με τους Reds να επικρατούν 3-1 στο Anfield και τους Gunners με 2-1 στο Emirates.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Andre Marriner.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Για τέταρτη φορά θα συναντηθούν σε Community Shield οι δύο ομάδες. Δύο νίκες για την Liverpool και μια για την Arsenal ως τώρα.
  • Για πρώτη από το 1989 θα αντιμετωπίσει η Liverpool την Arsenal στο Wembley.
  • Η Arsenal έχει κερδίσει στα 7 από τα τελευταία 9 Community Shield που έχει πάρει μέρος.
  • Μόλις μια νίκη έχουν οι Reds στα 7 τελευταία παιχνίδια κυπέλλων στο Wembley.
  • Οι Gunners από την άλλη έχουν μόλις μια ήττα στα τελευταία 12 ματς στο Wembley.
Liverpool εναντίον Arsenal για τον πρώτο τίτλο της σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com