Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Community Shield, Messi, Wijnaldum, μεταγραφές και τραυματίες

Ο Klopp για Community Shield, Messi, Wijnaldum, μεταγραφές και τραυματίες

Πρώτη διαδικτυακή συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp για την νέα σεζόν ενόψει του αυριανού Community Shield κόντρα στην Arsenal και ο Γερμανός ρωτήθηκε για τον αγώνα, τον Lionel Messi, το συμβόλαιο του Wijnaldum, τις μεταγραφές και τους τραυματίες.

Η πρώτη ερώτηση αφορούσε τον Lionel Messi:

“ Ενδιαφέρον (ερώτηση). Ποιος δεν θα ήθελε τον Messi στην ομάδα του; Αλλά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα. ”

“ Αυτά τα νούμερα δεν είναι για εμάς. Είναι όμως ένας καλός παίκτης. ”

Αν η πιθανή έλευση του στην Manchester City θα δώσει ώθηση στην Premier League:

“ Δεν ξέρω αν η Premier League έχει ανάγκη από μια ώθηση, αλλά σίγουρα θα δώσει ώθηση. Θα έχει ενδιαφέρον να τον δούμε. Θα ήθελα να τον δω, αλλά δεν ξέρω αν θα τον δούμε. ”

“ Θα βοηθούσε φυσικά την Manchester City. Θα έκανε ακόμα πιο δύσκολο να τους κερδίσουμε και ήταν ήδη πολύ δύσκολο. ”

“ Για την Premier League, θα ήταν σπουδαίο 100%. Θα βοηθούσε να ερχόταν στο πρωτάθλημα ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου. ”

“ Ο Messi δεν έχει παίξει ποτέ σε κάποιο πρωτάθλημα, εκτός από εκείνο της Ισπανίας. Το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό εδώ, οπότε θα είχε ενδιαφέρον να τον δούμε. ” Είπε ο Klopp.

Για τις μεταγραφές:

“ Φέραμε τον Κώστα και τα παιδιά βρίσκονται πιο κοντά (στην πρώτη ομάδα), οπότε όλα δείχνουν να είναι καλά. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά υπάρχει μια μεγάλη χρονική περίοδος μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. ”

“ Το νούμερο των παικτών στο ρόστερ βγάζει νόημα. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ με πολλά νέα παιδιά. Ο αριθμός των παικτών του ρόστερ είναι ΟΚ αυτή τη στιγμή. Είμαι χαρούμενος με αυτό που έχουμε. ”

“ Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση μας και πόσα μπορούμε/έχουμε να ξοδέψουμε. ”

Για το Community Shield:

“ Είχαμε δύο εβδομάδες να προετοιμαστούμε και τα παιδιά δούλεψαν πραγματικά πολύ σκληρά. Προετοιμαζόμαστε για μια από τις πιο έντονες σεζόν της ζωής μας. ”

Για τους τραυματισμούς και αν θα είναι έτοιμος για αύριο ο Virgil van Dijk:

“ Όλα τα παιδιά που δεν έχουν συμμετάσχει ως τώρα (στις προπονήσεις) δεν θα είναι διαθέσιμα. Όμως πλησιάζουν. ”

“ Ο Trent είναι πολύ κοντά και θα πρέπει να πάρουμε μια απόφαση για αύριο. Ο Virgil θα είναι εντάξει. ” Απάντησε ο Klopp.

Αν ο Rhian Brewster βρίσκεται στα πλάνα του:

“ Αυτή τη στιγμή είναι, αλλά θα πρέπει να δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τον Rhian, αλλά επίσης θέλουμε και να τον κρατήσουμε. Δεν έχει αποφασιστεί κάτι ακόμα και γιατί να το είχαμε κάνει ;(να είχε πάρει η ομάδα την τελική της απόφαση). Θα παίξει αύριο. ”

Για το συμβόλαιο του Wijnaldum:

“ Πρόκειται για ένα θέμα συμβολαίου, το οποίο είναι ανοιχτό, οπότε δεν θα μιλήσουμε για αυτό. Είναι μεταξύ εμάς και του παίκτη. ”

Καμία πρόοδος στις συζητήσεις με Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com