Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον της Barcelona για Wijnaldum»

«Επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον της Barcelona για Wijnaldum»

Για τον Gini Wijnaldum ενδιαφέρεται η Barcelona, λόγω του νέου της προπονητή, Ronald Koeman με το ενδιαφέρον των Καταλανών να έχει πλέον επιβεβαιωθεί, σύμφωνα με το Goal.com.

Ο Ολλανδός όπως έχουμε γράψει ξανά, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 με την Liverpool και οι συζητήσεις για ανανέωση έχουν παγώσει εδώ και μερικές εβδομάδες, μετά την αρχική αισιοδοξία που υπήρξε στους Πρωταθλητές Αγγλίας.

Η Barcelona τον θέλει στο Camp Nou, όμως δεν έχει καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση, για την ώρα και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν έχει δείξει πρόθεση να αποχωρήσει από το Anfield το φετινό καλοκαίρι.

Koeman και Wijnaldum έχουν συνεργαστεί στην Εθνική Ολλανδίας, με τον πρώην τεχνικό της Everton να αξιοποιεί στο έπακρο τις επιθετικές αρετές του Gini.

Ο Gini Wijnaldum μπαίνει πλέον στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου και είναι δεδομένο πως η Liverpool δεν θέλει να τον χάσει ως ελεύθερο. Δεν θέλει όμως ούτε και να τον πουλήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Στην Barcelona γνωρίζουν πως δεν έχει σημειωθεί κάποια πρόοδο στις συζητήσεις του Gini με την Liverpool, αλλά όπως αναφέρει το Goal, δεν έχει εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή.

Στην Premier League 19-20 έπαιξε περισσότερα λεπτά από κάθε άλλον μέσο των Πρωταθλητών και φυσικά υπολογίζεται από τον Jürgen Klopp ενόψει της νέας σεζόν. Για να αποχωρήσει στην τρέχουσα μεταγραφική, θα πρέπει να καταθέσει μια ικανοποιητική πρόταση η Barcelona.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, όσο ο διεθνής μέσος δεν ανανεώνει με την Liverpool.

Η περίπτωση του Wijnaldum φυσικά συνδέεται με εκείνη του Thiago Alcantara.

Ο Koeman αξιοποίησε τον Wijnaldum με την Ολλανδία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com