Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τσιμίκας: «Νιώθω καλά και είμαι πολύ χαρούμενος»

Τσιμίκας: «Νιώθω καλά και είμαι πολύ χαρούμενος»

Ο Κώστας Τσιμίκας, το μοναδικό μέχρι τώρα καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα της Liverpool πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του στο φιλικό με την Stuttgart και αμέσως μετά δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενος και νιώθει καλά στην ομάδα.

Για το ντεμπούτο του και τη νίκη της ομάδας είπε:

“ Νιώθω καλά και είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα το ντεμπούτο μου. Τώρα θέλω να δουλέψω περισσότερο και να παίζω συχνά στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Θέλω να είμαι έτοιμος για όλα. ”

“ Τα φιλικά παιχνίδια είναι δύσκολα. Πρώτα από όλα πρέπει να είμαστε σε καλή κατάσταση, για τον λόγο αυτό προσπάθησα να τρέξω πολύ. Για να δείξω μια καλή εικόνα και να παίξω καλά και το σημαντικότερο από όλα είναι το αποτέλεσμα, ακόμη και στα φιλικά παιχνίδια. ”

“ Ήταν μια καλή εμφάνιση. Κάναμε όσα κάνουμε τόσες μέρες στην προπόνηση. Κάναμε αυτό που θέλει ο προπονητής στον αγωνιστικό χώρο. Κερδίσαμε. ”

Για την συνέχεια:

“ Θα το κρατήσουμε αυτό και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τον τελικό στις 29. ”

“ Οι προπονήσεις είναι πολύ σκληρές, αλλά εγώ θα πρέπει να δουλέψω σκληρά και να είμαι έτοιμος. ”

Για την προσαρμογή του:

“ Όλοι οι παίκτες με έχουν καλωσορίσει θερμά. Με έχουν βοηθήσει πολύ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο, να τα δώσω όλα. Όλοι μαζί ελπίζουμε για το καλύτερο. ”

“ Θέλω να ξεκινήσω και ανυπομονώ για την νέα σεζόν. Ελπίζω να εκπληρώσουμε όλους τους στόχους μας. ” Ολοκλήρωσε ο Τσιμίκας.

Οι Reds επέστρεψαν στο γήπεδο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com