Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για νίκη επί Stuttgart, Τσιμίκα και συνέχεια

Ο Klopp για νίκη επί Stuttgart, Τσιμίκα και συνέχεια

Πολύ χαρούμενος δήλωσε ο Jürgen Klopp στην ιστοσελίδα της ομάδας για την φιλική νίκη επί της Stuttgart, το ανεπίσημο ντεμπούτο του Κώστα Τσιμίκα, ενώ μίλησε και για την συνέχεια.

Για την νίκη των Πρωταθλητών και τον αγώνα είπε:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση λόγω του καιρού. Έβρεχε τρελά και ο αγωνιστικός χώρος ήταν δύσκολος. Μπορούσατε ότι υπήρχε ακόμα νερό στο χορτάρι και αυτό κάνει πάντα δύσκολους τους αγώνες. ”

“ Ο αντίπαλος μας ήταν καλά οργανωμένος, αλλά σκοράραμε όμορφα γκολ και το πιο σημαντικό ήταν ότι παίξαμε 45 λεπτά ποδοσφαίρου (45 κάθε ενδεκάδα), τα οποία είναι διαφορετικά από μια προπόνηση 90 λεπτών. Σε μια προπόνηση κάνεις διαλείμματα και διακοπές για νερό. Εδώ δεν υπήρχε διακοπή και πρέπει να ανταπεξέλθεις. ”

“ Αυτό ήταν το πιο σημαντικό και τα παιδιά το έκαναν, ένιωσαν την ένταση του παιχνιδιού και αυτό είναι πολύ καλό. ” Είπε ο Klopp.

“ Αύριο θα κάνουμε λιγότερη προπόνηση και την Δευτέρα διπλή. Την Τρίτη έχουμε την Salzburg, κάτι που είναι ενδιαφέρον. Όλα είναι καλά. ”

“ Νομίζω πως ο Ki-Jana (Hoever) γύρισε λίγο τον αστράγαλο του, αλλά πέρα από αυτό, όλα ήταν καλά. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό. ”

Για την εμφάνιση του Τσιμίκα:

“ Καλή, καλή. Είναι ένας πολύ γρήγορος παίκτης και με μεγάλη αυτοπεποίθηση, όπως θα ακούσετε και στην δική του συνέντευξη. Είναι ένας καλός παίκτης, ένας πραγματικά καλός παίκτης και τα πήγε καλά. ”

“ Η επόμενη πρόκληση για εκείνον είναι να συνηθίσει τον τρόπο άμυνας μας και άλλα πράγματα. Θα του πάρει χρόνο, δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά δεν δείχνει κακός όταν έχει την μπάλα στα πόδια. ”

Για την συνέχεια της προετοιμασίας στην Αυστρία:

“ Αύριο θα έχουμε λίγο μικρότερη ένταση, αλλά θα επικεντρωθούμε σε άλλα σημαντικά πράγματα, την Δευτέρα δύο προπονήσεις και την Τρίτη θα πάμε στο Salzburg, οπότε δεν ξέρω. Μάλλον δεν θα μπορέσουμε να προπονηθούμε το πρωί, οπότε θα παίξουμε μόνο τον αγώνα. ”

“ Θα είναι δύσκολος. Η Salzburg βρίσκει κάθε χρόνο παίκτες με ενθουσιασμό από όλο τον κόσμο. Ανυπομονώ να τους δω γιατί το στυλ ποδοσφαίρου τους είναι ξεκάθαρο. Θα έχει ένταση και ελπίζω να μην βρέχει τόσο. ”

“ Δεν έχω πρόβλημα με την βροχή, αλλά πρέπει πάντα να προσαρμόζεσαι και να αντιδράς ανάλογα με την περίσταση. Ελπίζω να είναι καλύτερα και να πάνε όλα καλά. ”

Εύκολη νίκη για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com