Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κοιτάζει Origi και Brewster η Leeds

Κοιτάζει Origi και Brewster η Leeds

Το ενδιαφέρον για τον Divock Origi και για τον Rhian Brewster από ομάδες της Premier League είναι δεδομένο και μάλιστα μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τους δύο επιθετικούς είναι η Leeds, την οποία θα αντιμετωπίσουν οι Reds στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Marcelo Bielsa έχει ως στόχο να ενισχυθεί στο μεταγραφικό παζάρι και ο πρώτος της στόχος για την επίθεση είναι ο Odsonne Edouard της Celtic, με τον Origi να αποτελεί το plan b και τον Brewster να βρίσκεται επίσης ψηλά στη λίστα.

Η νεοφώτιστη Leeds θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον Γάλλο επιθετικό των πρωταθλητών Σκωτίας και σύμφωνα με την Mirror, θα κινηθεί για τον διεθνή Βέλγο των Reds, μόνο αν δεν τα καταφέρει.

Προτεραιότητα του ποδοσφαιριστή είναι να παραμείνει στο Anfield, ενώ αυτό δεν είναι εφικτό, θα προτιμήσει να μείνει στην Premier League.

Τις τελευταίες μέρες δεν έχει προπονηθεί και δεν έχασε το χθεσινό φιλικό με την Stuttgart, χωρίς να γίνει γνωστός ο λόγος της απουσίας του.

Ο Rhian Brewster πήρε χρόνο στο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Γερμανική ομάδα και μάλιστα βρήκε δίχτυα για ακόμη μια φορά. Ο νεαρός forward συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες παραμονής στο ρόστερ.

Ο Divock Origi είναι στο στο μεταγραφικό στόχαστρο της Leeds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com