Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Fabinho για την υπεράσπιση του τίτλου, την προετοιμασία και τα γκολ του

Ο Fabinho για την υπεράσπιση του τίτλου, την προετοιμασία και τα γκολ του

Ο Fabinho μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας από την Αυστρία για την νέα σεζόν που θα βρει την ομάδα να υπερασπίζεται τον τίτλο της Premier League, την προετοιμασία και τα γκολ που μπορεί να σκοράρει από μακρινή απόσταση.

Για τα γκολ από μακρινή απόσταση ανέφερε:

“ Ο προπονητής πάντα λέει ότι πρέπει να σουτάρω περισσότερο, γιατί το έχω. Ξέρω πως μπορώ να το κάνω και θα πρέπει να το δοκιμάζω περισσότερο στους αγώνες. Μερικές φορές έχω την ευκαιρία να σουτάρω από μακρινή απόσταση και δεν το κάνω, γιατί προτιμώ να δώσω πάσα. ”

“ Σκόραρα όμως δύο ωραία γκολ την περσινή σεζόν και απλά θα πρέπει να το εξασκήσω περισσότερο και ίσως να το δοκιμάσω περισσότερο στους αγώνες. ”

Για τις δύο του σεζόν στην ομάδα και το μέλλον:

“ Πάντα είμαι αισιόδοξος και πάντα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος, να μαθαίνω και να συνεχίζω να δουλεύω. ”

“ Οι δύο πρώτες μου σεζόν ήταν καλές. Συνολικά ήταν καλές και νομίζω πως και σε προσωπικό επίπεδο ήταν καλές. Θα προσπαθήσω να βελτιωθώ τις επόμενες σεζόν. ”

“ Αυτή η ομάδα είναι πολύ ξεχωριστή. Τα χρόνια που είμαι εδώ, τα παιδιά με βοήθησαν πολύ, όπως και το τεχνικό επιτελείο. Νιώθω σαν στο σπίτι μου και έχω το παρατσούκλι μου! (Flaco). ”

Για την προετοιμασία και την σεζόν που ξεκινά:

“ Είναι ωραίο που είμαι ξανά μαζί με τα παιδιά. Μου έλειψαν οι προπονήσεις και η ένταση. Είναι λίγο δύσκολα στην αρχή, αλλά αυτό θα βοηθήσει κατά τη διάρκεια της σεζόν. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε τρόπαια. ”

“ Είμαστε η Liverpool και έχουμε μια πολύ καλή νοοτροπία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το περσινό τίτλο, αλλά τώρα πρέπει να αρχίσουμε ξανά. ”

“ Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό δουλειάς. Πρέπει να δουλέψουμε όπως πάντα και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε, γιατί αυτό είναι πολύ καλό και πολύ ξεχωριστό. ”

Ο Fabinho γράφει το 3-0 κόντρα στην Crystal Palace.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com