Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για το νέο συμβόλαιο του Neco Williams

Ο Klopp για το νέο συμβόλαιο του Neco Williams

Ο Neco Williams ανανέωσε με την Liverpool μέχρι το 2025 και ο Jürgen Klopp μίλησε για το νέο συμβόλαιο του Ουαλού, όπως συνηθίζει άλλωστε να κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Στο site της ομάδας αναλυτικά δήλωσε:

“ Εξαιρετικά νέα. Εξαιρετικά νέα για εμάς και εξαιρετικά νέα για εκείνον. ”

“ Νομίζω πως ο Neco, όπως και όλοι οι νέοι παίκτες, είναι ένα είδος project. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη, αλλά με τα Αγγλικά μου δεν βρίσκω κάποια καλύτερη. Υπάρχει αρκετή δουλειά που πρέπει να κάνει, αλλά έχει ήδη πολλές ικανότητες και περιθώρια βελτίωσης και αυτό φέρνει μεγάλο ενθουσιασμό. ”

“ Ο Neco από την πρώτη μέρα που προπονήθηκε μαζί μας, το έκανε σαν μηχανή. Κάθε μέρα γινόταν καλύτερος και καλύτερος και καλύτερος και σκέφτηκα: Οκ, τι είναι αυτό; Εκείνη την στιγμή ξεκίνησε να παίζει για εμάς και υπέστη ένα μικρό ψυχολογικό χτύπημα, όπως πάντα συμβαίνει. Έπρεπε όμως να παίξει. ” Είπε ο Klopp.

“ Το τελευταίο παιχνίδι της περσινής σεζόν κόντρα στην Newcastle αποτελεί ένα καλό παράδειγμα. Στο πρώτο ημίχρονο, δυσκολεύτηκε λίγο, αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν εκεί. ”

“ Αυτή ακριβώς ήταν η στιγμή που έφερε μια πολύ μεγάλη αισιοδοξία για αυτό το παιδί και είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχουμε εδώ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα, γιατί είναι δικό μας παιδί και εδώ είναι το τέλειο μέρος για εκείνον τη δεδομένη χρονική στιγμή, γιατί δεν θα βιαστούμε με την καριέρα του. ”

“ Ναι, θέλουμε να τον προετοιμάσουμε για την καριέρα του και στην θέση, στην οποία πιθανότατα θα παίξει, είναι πολύ καλός. ”

“ Ο Trent δεν μπορεί και δεν πρέπει ποτέ να παίξει 500 παιχνίδια σε μια σεζόν, οπότε πρέπει να έχουμε επιλογές σε αυτή τη θέση. Ο Neco είναι όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτό το ηλικιακό γκρουπ. ”

“ Έχει πολλά πράγματα που μου αρέσουν, οπότε είμαι πολύ, πολύ, πολύ χαρούμενος που υπέγραψε νέο συμβόλαιο. ”

Ανανέωσε με την Liverpool ο Neco Williams.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com