Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Liverpool δεν θέλει να δώσει 30 εκ. για τον Thiago»

«Η Liverpool δεν θέλει να δώσει 30 εκ. για τον Thiago»

Το φλερτ του Thiago Alcantara με την Liverpool είναι υπαρκτό, όπως και η μεγάλη επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αφήσει την Γερμανία, για να αγωνιστεί στην Premier League με την φανέλα της Liverpool.

Ο Ισπανός μέσος έχει ξεκαθαρίσει εδώ και εβδομάδες στην Bayern Munich πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του και έχει αποφασίσει να αποχωρήσει, με την Liverpool να είναι η πρώτη του επιλογή.

Οι όροι του συμβολαίου μεταξύ του Thiago και της Liverpool δεν αποτελούν πρόβλημα και σύμφωνα με τον Fabrizio Romano η μεταγραφή κολλάει στις οικονομικές απαιτήσεις της Bayern Munich.

Οι Πρωταθλητές Γερμανίας παραχωρούν φυσικά τον παίκτη, αλλά με ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο στην Liverpool το θεωρούν υπερβολικό για έναν ποδοσφαιριστή που έχει κλείσει τα 29 και σε πέντε μήνες θα μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος, αφού το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον επόμενο Ιούνιο.

Για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο συλλόγων. Ή να ανεβάσει την προσφορά της η Liverpool ή να ρίξει τις απαιτήσεις η Bayern Munich για έναν παίκτη που είναι ήδη 29 και το συμβόλαιο του λήγει του χρόνου. Αν δεν γίνει ένα από τα δύο, η μετακίνηση του διεθνή Ισπανού δεν θα ολοκληρωθεί.

Οριστικές εξελίξεις θα έχουμε μετά την ολοκλήρωση του Champions League.

Ο Thiago Alcantara θέλει να έρθει στην Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com