Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν θα πληρώσει την Liverpool η Barcelona αν ο Coutinho κερδίσει το UCL με την Bayern

Δεν θα πληρώσει την Liverpool η Barcelona αν ο Coutinho κερδίσει το UCL με την Bayern

Η Liverpool δεν θα εισπράξει το ποσό των πέντε εκατομμυρίων από την Barcelona, σε περίπτωση που ο Philippe Coutinho κατακτήσει το φετινό Uefa Champions League με την Bayern Munich, παρά τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες.

Η Barcelona έχει ήδη πληρώσει στους Reds το μεγαλύτερο ποσό για την μεταγραφή του μέσου και σύμφωνα με τον έγκυρο, Paul Joyce δεν υπάρχει στην συμφωνία των δύο ομάδων όρος καταβολής του συγκεκριμένου bonus.

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας έλαβαν αρχικά £108.6 εκατομμύρια για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στο Camp Nou, έπειτα άλλα £9.05 εκατομμύρια για την πορεία της Barcelona στο Champions League, ενώ η Ισπανική ομάδα κατέβαλλε και άλλα £22.6 εκατομμύρια για τις 76 συμμετοχές που έκανε ο Coutinho με την φανέλα της.

Αυτό σημαίνει πως η Barcelona έχει ήδη πληρώσει περισσότερα από £140 εκατομμύρια στην Liverpool και δεν έχει καταβληθεί μόνο ένα bonus, ύψους £5 εκατομμυρίων, το οποίο όμως έχει να κάνει με τις συμμετοχές του παίκτη και όχι με κατάκτηση κάποιου τίτλου.

Η Barcelona θεωρείται δεδομένο πως θα προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή μετά την συντριβή από την Bayern Munich και μένει να δούμε αν ο νέος τεχνικός της ομάδας του Lionel Messi θελήσει να δοκιμάσει τον Coutinho και να του δώσει ευκαιρίες.

Ο Coutinho αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2018 από την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com