Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Brewster: «Θέλω να μείνω στην Liverpool»

Brewster: «Θέλω να μείνω στην Liverpool»

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Liverpool για την νέα σεζόν εξέφρασε ο Rhian Brewster μέσω πρόσφατων δηλώσεων του σε κανάλι του YouTube.

Ο επιθετικός που αγωνίστηκε στην Swansea με τη μορφή δανεισμού τους περασμένους μήνες έχει ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί η καλοκαιρινή προετοιμασία των Πρωταθλητών Αγγλίας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο striker των Reds για το μέλλον του είπε:

“ Φυσικά και θέλω να είμαι στην Liverpool την επόμενη σεζόν. Θέλω να παλέψω για την θέση μου. Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στην ομάδα που είναι πρωταθλήτρια; ”

“ Δεν θέλεις πραγματικά να πηγαίνεις δανεικός, αλλά αν αυτό είναι το καλύτερο για εμένα, ώστε να πάρω περισσότερο χρόνο, τότε αυτό θα είναι που θα κάνω. ”

“ Αλλά, ρεαλιστικά, θέλω να παίξω στην Liverpool. Θέλω να γίνω ο striker, οπότε φυσικά και θα πάω στην Αυστρία, θα δουλέψω σκληρά και θα κάνω αυτό που μπορώ. ”

“ Ό,τι πει ο προπονητής πως χρειάζεται να κάνω, θα το αποδεχθώ, είτε αυτό να μείνω, είτε να πάω δανεικός. Θα το αποδεχθώ. ”

Ο Rhian Brewster σημείωσε 11 τέρματα σε 22 εμφανίσεις με την Swansea και έφτασε μέχρι τον ημιτελικό των playoff της Championship.

Ο Rhian Brewster θέλει να παλέψει για την θέση του στην Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com