Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 14/8/2019 Το τέταρτο Super Cup! (vid)

Σαν σήμερα: 14/8/2019 Το τέταρτο Super Cup! (vid)

Την κατάκτηση του τέταρτου Uefa Super Cup πανηγύρισε σαν σήμερα το 2019 η Liverpool κόντρα στην Chelsea στο Besiktas Stadium της Κωνσταντινούπολης!

Οι Reds έπαιξαν στην διοργάνωση ως κάτοχοι του Uefa Champions League και οι Μπλε ως νικητές του Europa League.

Η ομάδα του Frank Lampard ήταν εκείνη που ξεκίνησε καλύτερα στον αγώνα και μάλιστα προηγήθηκε με 1-0 χάρη στο τέρμα του Olivier Giroud στο 36′, πριν ισοφαρίσει στο 48′ ο Sadio Mane, μετά από ασίστ του Bobby Firmino, ο οποίος είχε μόλις περάσει ως αλλαγή.

Το 1-1 ήταν το τελικό σκορ της κανονικής διάρκειας και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν σε παράταση. Στην παράταση ξεκίνησαν καλύτερα οι Reds και πήραν κεφάλι στο σκορ ξανά με τον Sadio Mane στο 95ο λεπτό, πριν ισοφαρίσει η Chelsea με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Jorginho έξι λεπτά αργότερα σε 2-2. Η παράταξη έληξε με 2-2 και ο τίτλος έπρεπε να κριθεί στην διαδικασία των πέναλτι.

Στα πέναλτι οι Πρωταθλητές Ευρώπης βρήκαν δίχτυα και τις πέντε φορές με τους Firmino, Fabinho, Origi, Alexander-Arnold και Salah, με τους Μπλε να ευστοχούν σε τέσσερις εκτελέσεις, αλλά ο Adrian να αποκρούει το πέμπτο του Tammy Abraham και να χαρίζει το τρόπαιο στους Reds!

Διαιτητής του τελικού ήταν η Stéphanie Frappart.

Θυμηθείτε τα highlights του τελικού:

Σαν σήμερα το τέταρτο Super Cup των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com