Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προχωράει για Τσιμίκα η Liverpool

Προχωράει για Τσιμίκα η Liverpool

Η Liverpool δεν κατάφερε να συμφωνήσει με την Norwich για τον Jamal Lewis και πλέον θέτει σε εφαρμογή το plan b, προχωρόντας για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό.

Μετά την πρώτη πρόταση που κατέθεσε η Liverpool για τον Jamal Lewis, η οποία απορρίφθηκε αμέσως από την Norwich, διαπιστώθηκε πως υπάρχει τεράστια διαφορά (ύψους 10 εκατομμυρίων) και η εναλλακτική του Κώστα Τσιμίκα αποτελούσε μονόδρομο.

Ο Έλληνας αριστερός οπισθοφύλακας αρέσει πολύ στον Jürgen Klopp και στους συνεργάτες του. Ο Γερμανός τεχνικός ήθελε να αποκτήσει έναν αριστερό back για να αποτελέσει το back up του Andrew Robertson και αποφάσισε να το κάνει μετά την απόφαση του Yasser Larouci να αποχωρήσει από την ομάδα.

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ελληνικό σύλλογο για την μεταγραφή του διεθνή αμυντικού, κάτι που επιβεβαιώνεται από όλες τις πηγές.

Το ποσό που προσφέρει η Liverpool αγγίζει τα 13 εκατομμύρια ευρώ και η συμφωνία δεν είναι μακριά για την μεταγραφή του Έλληνα διεθνή στο Anfield.

Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο Κώστας Τσιμίκας θα γίνει ο πρώτος Έλληνας που αγωνίζεται στην Liverpool μετά τον Σωτήρη Κυργιάκο.

Ο αμυντικός που έδειξε πολύ καλά στοιχεία στις φετινές Ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα βρεθεί στο Merseyside μέσα στην εβδομάδα, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, αν επέλθει οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων.

Ημέρα κλειδί για να γίνει η μεταγραφή ήταν η περασμένη Πέμπτη, μέρα δηλαδή του αγώνα της Wolves με τον Ολυμπιακό για το Europa League. Ο Michael Edwards εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του Ολυμπιακού στο Νησί και συναντήθηκε με την εκπρόσωπο της Ελληνικής ομάδας, Λίνα Σουλούκου, για να συζητήσουν αναφορικά με την μεταγραφή του Τσιμίκα.

Διαπραγματεύσεις Liverpool και Ολυμπιακού για τον Τσιμίκα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com