Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Πολύ σημαντική για εμένα η Liverpool»

Fabinho: «Πολύ σημαντική για εμένα η Liverpool»

Την σημασία της κατάκτησης της Premier League και την σημασία της Liverpool εξήγησε ο Fabinho μέσω δηλώσεων που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος για την κατάκτηση του τίτλου είπε:

“ Είναι πολύ σημαντική για εμάς. Ίσως να μην έχουμε καταλάβει ακόμα την σημασία της, αλλά θεωρώ πως θα την θυμάται για πάντα ο κόσμος, γιατί ήμασταν η πρώτη ομάδα της Liverpool που κέρδισε το πρωτάθλημα από καταβολής Premier League. ”

“ Ο σύλλογος έχει μεγάλη ιστορία και έχει κερδίσει πολλούς τίτλους, αλλά ο συγκεκριμένος ίσως είναι λίγο πιο σημαντικός γιατί είχαμε περάσει μια μεγάλη περίοδο χωρίς να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Οι οπαδοί της Liverpool είχαν περιμένει πολύ καιρό για αυτόν τον τίτλο και δυστυχώς δεν μπορούσαν να βρίσκονται στο γήπεδο, για να πανηγυρίσουν με εμάς. Σίγουρα όμως πανηγύρισαν πολύ στα σπίτια τους. ”

“ Έπρεπε να πανηγυρίσουμε για τον τρόπο, με τον οποίο κυριαρχήσαμε με τεράστια διαφορά βαθμών μεταξύ εμάς και του δεύτερου. ”

Τι σημαίνει η Liverpool για εκείνον:

“ Η Liverpool είναι πολύ σημαντική για εμένα. Όταν αποφάσισα να φύγω από την Monaco, ήθελα να πάω σε μια σημαντική ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία παλεύει για τεράστιους στόχους. Εδώ στην Liverpool κατάφερα να το κάνω αυτό. ”

“ Ήρθα σε μια ομάδα, στην οποία το κλίμα είναι εξαιρετικό. Έχω μάθει πολλά από το τεχνικό επιτελείο. ”

“ Έχω καταφέρει να μάθω πολλά στον σύλλογο και νιώθω από κοντά την αγάπη των οπαδών. Είμαι ευγνώμων για όλες αυτές τις εμπειρίες που είχα τον καιρό που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να καταφέρουμε και άλλα. ” Ολοκλήρωσε ο Fabinho.

Πρωταθλήτρια Αγγλίας για 19η φορά η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com