Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο Melwood η καλοκαιρινή προετοιμασία της Liverpool

Στο Melwood η καλοκαιρινή προετοιμασία της Liverpool

Στο Melwood θα ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία της Liverpool σε δύο εβδομάδες και κατά πάσα πιθανότητα εκεί θα παραμείνει η ομάδα καθόλη τη διάρκεια της σεζόν 2020-21, αφού οι εργασίες στο Kirkby δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα και οι Πρωταθλητές δεν θέλουν να αλλάξουν προπονητικό κέντρο κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, οι Reds θα αποχαιρετήσουν το θρυλικό προπονητικό τους κέντρο στο τέλος της φετινής σεζόν, όμως η παγκόσμια πανδημία ανέτρεψε τα δεδομένα και έκανε τις εργασίες στο προπονητικό του Kirkby να σταματήσουν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διοίκηση και τεχνικό επιτελείο θεωρούν πως το καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές είναι να μην αλλάξουν βάση κατά τη διάρκεια της σεζόν, ώστε να μην υπάρξει κάποια επίπτωση στις επιδόσεις τους στους αγωνιστικούς χώρους.

Θεωρείται πολύ δύσκολο να δούμε αλλαγή στο προπονητικό κέντρο της ομάδας κατά τη διάρκεια της επόμενης σεζόν. Ο Γερμανός προπονητής ήταν εξαρχής αντίθετος με αυτή την προοπτική και το πιθανότερο είναι να διατηρήσει αυτή του την άποψη.

Αν τελικά παραμείνει η Liverpool για άλλη μια σεζόν στο Melwood, τότε η μετάβαση στο Kirkby θα γίνει με την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας της σεζόν 2021-22.

Στο Kirkby θα στεγάζεται και η πρώτη ομάδα και η Ακαδημία του συλλόγου.

Οι εργασίες στο Kirkby συνεχίζονται.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com