Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση όλοι οι αγώνες της PL από τη νέα σεζόν

Δεν θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση όλοι οι αγώνες της PL από τη νέα σεζόν

Η σεζόν 2019-20 της Premier League ολοκληρώθηκε την Κυριακή και μαζί της ολοκληρώθηκε και η συμφωνία που είχε γίνει για ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση όλων των αγώνων, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και της απόφασης για κεκλεισμένων των θυρών.

Και οι 92 αγώνες που δόθηκαν μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος είχαν τηλεοπτική μετάδοση και στο Νησί και στις υπόλοιπες χώρες, αλλά αυτό δεν θα ισχύσει από τη νέα σεζόν, παρά το γεγονός πως τουλάχιστον οι αγώνες του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες.

Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου και οι τηλεοπτικοί φορείς, Sky Sports, BT Sport και Amazon Prime έχουν ήδη αποκλείσει το ενδεχόμενο να παρέχουν ορισμένους αγώνες δωρεάν προς όλους, παρά το γεγονός πως οι αναμετρήσεις που προβλήθηκαν με τον συγκεκριμένο τρόπο συγκέντρωσαν υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Οι τηλεοπτική φορείς θέλουν να επιστρέψουν στις συμφωνίες που είχαν πριν την πανδημία.

Όσο αφορά την επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες των γηπέδων της Premier League, αυτή ενδέχεται να συμβεί από τον Οκτώβρη και μετά, αλλά μόνο αν κριθούν επιτυχημένες οι δοκιμές που θα γίνουν. Το Community Shield φαινόταν πως θα είναι μέσα σε αυτές τις δοκιμές επιστροφής του κόσμου, αλλά πλέον το εν λόγω σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Η Premier League δεν αναμένεται να ανακοινώσει το νέο της πρόγραμμα μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Επιστρέφει στην κανονικότητα η Premier League.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com