Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chamberlain: «Γιατί να μην κερδίσουμε και άλλους τίτλους;»

Chamberlain: «Γιατί να μην κερδίσουμε και άλλους τίτλους;»

Την σωστή νοοτροπία, εκείνη που αρμόζει στην Liverpool απέδειξε πως έχει ο Alex Oxlade-Chamberlain στις τελευταίες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο Ox συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Γιατί να μην το κάνουμε ξανά και να κερδίσουμε και άλλους τίτλους; ”

“ Νομίζω πως όλοι το έχουμε συζητήσει (την κατάκτηση του τίτλου). Ήταν καταπληκτικό και χρειαστήκαμε μια στιγμή για να συνειδητοποιήσουμε τι έχουμε καταφέρει. ”

“ Μας απομένει χρόνος (ηλικιακά) οπότε γιατί να μην το κάνουμε αυτό, κερδίζοντας και άλλους τίτλους; Ελπίζουμε να έχουμε 20 χρόνια ορισμένες σεζόν, τις οποίες θα συζητάμε. Σε αυτό έχουμε επικεντρωθεί τώρα. ”

“ Πέρυσι κερδίσαμε το Champions League, μετά πήγαμε διακοπές, επιστρέψαμε και είχε συμβεί. Δεν το σκεφτόμασταν άλλο. ”

“ Είχε τελειώσει και αρχίσαμε να σκεφτόμαστε για αυτά που θα έρθουν τα επόμενα χρόνια. Όσο βρισκόμαστε εδώ και παίζουμε για τον σύλλογο, είμαστε υπεύθυνοι για τις εμφανίσεις και το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι: Ποιο είναι το επόμενο που μπορούμε να κερδίσουμε; ”

“ Δεν ξέρω τι θα σκέφτομαι εγώ και ο κόσμος για αυτή τη σεζόν (στο μέλλον). Το μόνο πράγμα που βρίσκεται στο δικό μου μυαλό και στων υπόλοιπων παιδιών, είναι τι θα κάνουμε την επόμενη σεζόν. ” Πρόσθεσε ο Chamberlain.

“ Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που μπορούμε να σκεφτούμε τώρα και αν έχουμε αυτή τη νοοτροπία κάθε χρόνο, δίνουμε στους εαυτούς μας περισσότερες ελπίδες και περισσότερες ευκαιρίες, ώστε να είμαστε μέρος ωραίων συζητήσεων σε 20 χρόνια από σήμερα για πολλές σεζόν και πολλά τρόπαια. ”

“ Σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε. Αυτό θα κάνει χαρούμενους όλους όσους βρίσκονται στον σύλλογο και αυτό ανυπομονούμε να κάνουμε. ”

Ο Alex Oxlade-Chamberlain σφράγισε το θρίαμβο επί της Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com