Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Chelsea, Premier League, Lampard και απονομή

Ο Klopp για Chelsea, Premier League, Lampard και απονομή

Στην συνέντευξη τύπου μέσω Zoom ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Chelsea στο Anfield μίλησε ο Jürgen Klopp σήμερα το μεσημέρι και αναφέρθηκε σε

Για την προτροπή της ομάδας και της αστυνομίας προς τον κόσμο να παραμείνει στο σπίτι του:

“ Τι μπορώ να πω; Ο Andy Cooke (υπεύθυνος της αστυνομίας του Merseyside) τα γνωρίζει καλύτερα από εμένα. Είναι πολύ σημαντικό να υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας πως μερικά πράγματα ναι μεν έχουν αλλάξει, αλλά δεν το έχουμε ξεπεράσει τελείως αυτό (την πανδημία). ”

Για την απονομή του τροπαίου:

“ Θα προσπαθήσω να είμαι προετοιμασμένος γι’αυτό. Πριν υπάρχει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω τι θα συμβεί μετά από αυτόν. Δεν θέλω να το κάνω. Τα παιδιά έχουν δουλέψει τόσο σκληρά γι’ αυτό και θα είναι όσο καλύτερο γίνεται, δεν θα προσπαθήσω να το χαλάσω. Θα είμαι στην καλύτερη δυνατή διάθεση. ”

“ Θα είναι μία από τις καλύτερες μέρες στη ζωή σ’ μου, χωρίς καμία αμφιβολία. Κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορέσουμε να το καταφέρουμε. Οπότε ναι, θα είμαι περήφανος για τα παιδιά και για όλα όσα έχουν κάνει. Αποτελεί ένα ορόσημο. Θα είναι μία σημαντική μέρα, αλλά όχι τελευταία σημαντική για εμάς, θα είμαστε σε καλή διάθεση. ” Απάντησε ο Klopp.

Για τον αγώνα και την προετοιμασία που κάνει η ομάδα για να αντιμετωπίσει τους Μπλε:

“ Είναι μία πρόκληση να είμαστε πρωταθλητές την αντιμετωπίζουμε αυτές τις ομάδες. Τα παιδιά λατρεύουν αυτό που κάνει. Μέχρι στιγμής εγώ είμαι εντάξει με την στάση που έχουν επιδείξει. Περιμένω ένα καλό παιχνίδι για εμάς και για την Chelsea. ”

“ Υπάρχουνε δύο πράγματα, διαφορετικά για τα οποία πρέπει να προετοιμαστούμε. Δεν είναι το πιο εύκολο παιχνίδι για να προετοιμαστεί κάνεις. Πρέπει να παίξουμε και για κάτι. Δεν θα είμαστε εκεί (σε διάθεση πάρτι) μέχρι να ξεκινήσει το πάρτι. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Είμαι αισιόδοξος πως θα κάνουμε μια καλή εμφάνιση. ”

“ Η Chelsea θα κάνει μερικές αλλαγές, αλλά έχει μια καλή ώθηση (πρόκριση στον τελικό του FA Cup). Πρέπει να βεβαιωθούμε πως δεν θα τους το κάνουμε εύκολο. Οι μικρές λεπτομέρειες κρίνουν τα παιχνίδια κι εμείς πρέπει να τις κάνουμε σωστά. ”

“ Είναι μια μεγάλη πρόκληση. Όταν ο Pep ήταν στην Bayern, τερματίσαμε δεύτεροι με την Dortmund. Είχαν κυριαρχήσει όμως αν και είχαν χάσει ορισμένα παιχνίδια γιατί δεν είχαν για κάτι να παίξουν. Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο με τον οποίον έχουμε παίξει. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο ματς με την Arsenal. ”

Για τα επόμενα βήματα της ομάδας:

“ Πρέπει να κάνουμε το πρώτο βήμα πριν κάνουμε το δεύτερο και το πρώτο είναι το αυριανό παιχνίδι. Έπειτα θα πάρουμε το τρόπαιο για την εξαιρετική σεζόν που έχουμε πραγματοποιήσει. Δεν είμαι πρόθυμος να μειώσω το επίτευγμα μας. Η Chelsea έχει μια ιστορία από τέτοια ματς (2014). ”

Για τον αγώνα του 2014 και τις συγκρίσεις με τον αυριανό: 

“ Δεν ξέρω πόσοι οι παίκτες ήταν στην ομάδα του 2014 αλλά αν το θέλετε, μπορούμε να αντιδράσουμε. Δε νομίζω να χάσουμε τον αγώνα, είμαστε σε πολύ καλή διάθεση για το παιχνίδι. Θα πρέπει όμως να το δείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο. ”

“ Εμπιστεύομαι τα παιδιά μου και τον εαυτό μου στο 100%. Είμαστε σε κανονική διάθεση ανταγωνισμού. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την απονομή, αλλά θα πρέπει να την έχουμε να αναβοσβήνει (μέχρι να τελειώσει ο αγώνας). ”

“ Πάντα είχαμε μεγάλη πίεση πάνω μας αλλά τα καταφέραμε καλά. Ας το κάνουμε δύσκολο για εκείνους και δυνατό για εμάς. Αυτό είναι το σχέδιο μας. ” Είπε ο Klopp.

Ρωτήθηκε για την πρώτη του νίκη στην Premier League:

“ Δεν την θυμάμαι πολύ καλά. Ο Benteke είχε σκοράρει; (1-3 με Chelsea το 2015). Δεν ξέρω πως ένιωσα εκείνη τη μέρα. Πολλά πράγματα έχουν συμβεί από τότε. Έχουμε ήδη αντιμετωπιστεί την Chelsea 3 φορές τη φετινή σεζόν. Όλες ήταν δύσκολες. Σέβομαι την δουλειά που κάνει ο Frank. ”

Για τον Frank Lampard:

“ Στην προπονητική ζωή την μία μέρα είσαι προπονητής και την άλλη μέρα δεν είσαι. Κάνει μία εξαιρετική δουλειά.  Έκανε καλή δουλειά στην Derby και είχε μια μεγάλη πρόκληση στην Chelsea. Κανείς δεν περίμενε να πάρουν τον τίτλο, αλλά να προκριθούν στο Champions League από ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Τα έχει πάει περίφημα. ”

“ Αυτός και ο Arteta βρίσκονται στον τελικό του FA Cup. ”

Για τον Sir Kenny Dalglish που θα πάρει μέρος στην απονομή: 

“ Είναι πολύ ωραίο που θα πάρει μέρος. Αμέσως μετά τον αγώνα που πήραμε το πρωτάθλημα μιλήσαμε σε όλους και είδαμε τον Kenny και τον Souness. Είδαμε πόσα σημαίνει για εκείνους. Είναι πολύ ωραίο να το βλέπεις. Αυτός ο σύλλογος σε αγγίζει είναι κάτι που δεν μπορείς να βγάλεις ποτέ από πάνω σου. Είναι πολύ συναισθηματικό. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είναι και ο Kenny εκεί. Είμαι πολύ χαρούμενος και για τον Steven Gerrard. Σημαίνει τόσα πολλά για εκείνον, όπως και για τον Carra και για όλους τους παίκτες από το παρελθόν. Ξέρω τι έχει κάνει αυτή ομάδα και πόσο μεγάλη είναι η πίεση όταν βρίσκεσαι κοντά. ”

Για τους οπαδούς που πρέπει να μείνουν σπίτι:

“ Ελπίζω οι οπαδοί μας να γνωρίζουν ότι το λέμε για εκείνους και το εννοούμε. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα πριν το lockdown. Είμαι χαρούμενος με τη δουλειά που έχω κάνει τα παιδιά. Πρέπει να δείξουμε πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πράγματα. ”

“ Μπορώ να καταλάβω πως είναι δύσκολο να μείνεις σπίτι. Δεν θέλουμε να πούμε ότι είναι εντελώς λάθος αλλά δεν είναι και το σωστό (να μην μείνουν σπίτι οι οπαδοί). Αυτή η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική από κάθε άλλη που έχουμε αντιμετωπίσει. Θα κάνουμε πάρτι, όταν μας επιτραπεί. ”

“Θα γίνει με την πρώτη ευκαιρία που θα μας δοθεί. Θα κάνουμε το πάρτυ όταν μας επιτραπεί. Πριν τρεις μήνες κανείς δεν πίστευε πως αυτό είναι πιθανό και τώρα πρέπει να κάνουμε το σωστό. Μόνο αυτό ζητάω. Είναι μια πρόκληση, αλλά έχουμε αντιμετωπίσει και μεγαλύτερες στον σύλλογο. Μείνετε σπίτι με την οικογένεια σας. ” Τόνισε ο Klopp.

Για τον Robertson που κλείνει τρία χρόνια στην ομάδα:

“ Τρία χρόνια από την ημέρα που υπέγραψε. Θα μπορούσαμε να είχαμε δώσει €30 εκατομμύρια και θα τα άξιζε. Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Τα £8 εκατομμύρια είναι πολλά, αν δεν είσαι καλός. Τον φέραμε γιατί πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να μας βοηθήσει. ”

“ Είναι ένας ακόμη καλύτερος άνθρωπος από ποδοσφαιριστής (από ότι νόμιζε). Είναι μια κατάσταση win-win. ”

Για το βραβείο του καλύτερου της σεζόν:

“ Ευτυχώς που δεν παίρνω εγώ την απόφαση! Δεν θα υπάρξει φέτος Χρυσή Μπάλα, αλλά θα έχουμε το βραβείο της PFA. Η δουλειά μου είναι να φέρνω όσους περισσότερους παίκτες γίνεται, για να το κερδίζουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για την σεζόν που έχουμε κάνει. Όλοι μας οι παίκτες είναι απίστευτοι. ”

Ο Jordan Henderson διεκδικεί το βραβείο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com