Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Σηκώνουμε για εσάς το τρόπαιο της Premier League»

Henderson: «Σηκώνουμε για εσάς το τρόπαιο της Premier League»

Με μια ξεχωριστή συνέντευξη του αρχηγού, Jordan Henderson κυκλοφορεί το πρόγραμμα αγώνα της αυριανής αναμέτρησης με την Chelsea, με αφορμή την απονομή του τροπαίου της Premier League στους Reds.

Ο Hendo θα σηκώσει αύριο το βράδυ το τρόπαιο στο Kop, αν και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι:

“ Μου έχει ζητηθεί πολλές φορές από τότε που γίναμε πρωταθλητές της Premier League να συνοψίσω πώς νιώθω και δεν είμαι πολύ περήφανος που παραδέχομαι ότι δεν έχω δώσει μια καλή απάντηση ακόμα. ”

“ Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα αρχικά συναισθήματα ήταν πολύ συντριπτικά. Όποιος παρακολουθεί τις συνεντεύξεις των μέσων ενημέρωσης στα λίγα λεπτά μετά την επιβεβαίωσή του θα μπορούσε να το δει. Ένα άλλο στοιχείο είναι ότι είχαμε ακόμα μια δουλειά να κάνουμε και μια σχετικά μεγάλη αναμονή μέχρι αυτή τη στιγμή. ”

“ Νομίζω ότι τώρα μπορώ να βρω τη σωστή λέξη: ευγνωμοσύνη. Υπάρχουν τόσα πολλά άτομα υπεύθυνα όταν μια ομάδα είναι επιτυχής και ως παίκτες έχουμε το προνόμιο να προσελκύσουμε την περισσότερη προσοχή, τον μεγαλύτερο έπαινο και τις μεγαλύτερες ανταμοιβές. Αλλά πίσω από την ομάδα υπάρχουν τόσα διαφορετικά άτομα και ομάδες που κάνουν μια ομάδα επιτυχημένη. ”

“ Στη Liverpool κάθε παίκτης στα αποδυτήρια μας αναγνωρίζει πόσο τυχεροί είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο που αναζητούν εμάς και μετά από εμάς – και σε μια νύχτα όπως την Τετάρτη είναι σημαντικό να εκφράσουμε αυτήν την εκτίμηση. ”

“ Οι οπαδοί, φυσικά, είναι ένας τεράστιος παράγοντας. Χωρίς αυτούς, αυτός ο σύλλογος δεν είναι αυτό που είναι. Μιλήστε με οποιονδήποτε στον κόσμο για την Liverpool Football Club και η συζήτηση επανέρχεται πάντα στο πάθος και το συναίσθημα γύρω από το club – και αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τους οπαδούς μας. Αυτή είναι μια συναισθηματική λέσχη και δεν πρέπει να αποφεύγουμε αυτό το γεγονός. Φέρνει πιέσεις, ναι, αλλά σημαίνει ότι ό, τι κάνουμε μαζί σημαίνει περισσότερα – σε καλές στιγμές και κακές. ”

“ Γνωρίζουμε για όλους μας ότι οι οπαδοί μας δεν είναι μαζί μας, αλλά μπορούμε ακόμα να το κάνουμε μία από τις πιο ευχάριστες κοινές εμπειρίες που είχαμε ποτέ αν θέλουμε να είναι. ”

“ Εάν κάποιος διαβάσει αυτήν τη στήλη ή αυτές τις λέξεις πριν από το απόγευμα του αγώνα, δεν μπορώ να πω αρκετά ξεκάθαρα, είναι εξαιρετικά σημαντικό να μείνετε μακριά από το Anfield και να γιορτάσετε μαζί μας με τον δικό σας τρόπο, στο σπίτι. Η πόλη του Liverpool έχει πληγεί σκληρά από το COVID-19 και είναι σημαντικό να υποστηρίζουμε τους ήρωες της υγειονομικής περίθαλψης – τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και τους βασικούς εργαζόμενους – ακούγοντας τις συμβουλές και αποφεύγοντας τις συγκεντρώσεις που δεν είναι ασφαλείς.  ” Έγραψε ο Henderson.

“ Σας υπόσχομαι: θα σας αισθανθούμε μαζί μας όταν σηκώνουμε αυτό το τρόπαιο, παρόλο που δεν βρίσκεστε στο Anfield αυτοπροσώπως. Το σηκώνουμε για εσάς – μας οδηγήσατε να επιτύχουμε αυτό το όνειρο. Αλλά οι αξίες αυτού του συλλόγου αφορούν τη φροντίδα του άλλου και αυτό σημαίνει ότι μας υποστηρίζετε από το σπίτι και σε ασφαλή περιβάλλοντα. ”

“ Εκτός από τους οπαδούς, το άλλο δίκτυο υποστήριξης που έχουμε είναι το προσωπικό που εργάζεται για αυτό το club, ειδικά τα παιδιά στο Melwood, αλλά και αυτά που δεν βλέπουμε τόσο συχνά. Ένας σύλλογος τόσο μεγάλος όσο η Liverpool μπορεί να λειτουργήσει επιτυχώς μόνο εάν κάθε υπάλληλος αποδίδει στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό έχουμε εδώ, έξω από το γήπεδο όσο και περισσότερο. ”

“ Στο Anfield, στην Chapel Street, στα καταστήματα, στο Ίδρυμα LFC, στην κοινότητα και σε άλλες τοποθεσίες του συλλόγου, έχουμε εκατοντάδες εκατοντάδες υπαλλήλους που πάνε πάνω και πέρα ​​για να κάνουν την Liverpool επιτυχημένη και έτσι υποστηρίζουμε αυτό που κάνουμε στο γήπεδο. Εάν η ομάδα δεν λειτουργεί σωστά, η ομάδα δεν έχει καμία πιθανότητα. ”

“ Δυστυχώς, η περίσταση σημαίνει ότι δεν μπορούμε να συναντήσουμε όλους με τους οποίους μπορούμε να καλέσουμε με υπερηφάνεια συναδέλφους – αλλά δεν σημαίνει ότι δεν γνωρίζουμε τη συνεισφορά και αναγνωρίζουμε τη σημασία της. ”

“ Το προσωπικό στο Melwood, φυσικά, γνωρίζουμε προσωπικά – και για λογαριασμό όλων των παικτών θέλω να εκμεταλλευτώ αυτήν την ευκαιρία για να τους πω ότι σημαίνουν τα πάντα για εμάς. Νομίζω ότι έχω τον καλύτερο χώρο εργασίας στη χώρα και οι υπόλοιποι παίκτες λένε το ίδιο πράγμα. ”

“ Κάθε μέρα φροντίζουμε επαγγελματίες παγκόσμιας κλάσης που δημιουργούν μια κουλτούρα και περιβάλλον όπου οι παίκτες μπορούν να ευδοκιμήσουν. Είτε πρόκειται για προπονητές, ιατρική ομάδα, προσωπικό γυμναστικής, διατροφολόγους και σεφ, προσωπικό των γηπέδων, άτομα διοίκησης ή ασφάλεια … αφιερώνουν την καριέρα τους για να κάνουν την ομάδα μας το καλύτερο που μπορεί να είναι. ”

“ Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι χωρίς αυτούς τους ανθρώπους η ομάδα δεν θα ήταν αυτό που είναι. Χωρίς αυτούς το Melwood θα ήταν διαφορετικό και δεν θα μας έδινε την ίδια ενέργεια. Ελπίζω όλοι εκεί να γνωρίζουν πόσο σημαντικοί είναι για εμάς και να συνειδητοποιήσουν ότι αυτός ο τίτλος είναι τόσο γι ‘αυτούς όσο και οποιοσδήποτε. ”

“ Εάν το Melwood είναι το «σπίτι μας» από την προοπτική της εργασίας, τότε ο αντίκτυπος των πραγματικών οικογενειών μας είναι κάτι που ο κάθε παίκτης θα θέλει να αναγνωρίσει αφού πάρουμε το τρόπαιο. ”

“ Φυσικά, οι ανταμοιβές που λαμβάνουμε ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές σημαίνει ότι ο καθένας στον οικογενειακό μας κύκλο ωφελείται, αλλά αυτό που συχνά δεν βλέπουμε ή αναφέρεται είναι οι θυσίες που έγιναν σε αυτό το ταξίδι από τους ανθρώπους που βρίσκονται πιο κοντά μας. ”

“ Μπορώ να μιλήσω από προσωπική εμπειρία ότι χωρίς την οικογένειά μου, δεν θα ήμουν εκεί που είμαι σήμερα. Χωρίς την αγάπη και την υποστήριξή τους, την κατανόησή τους, την υπομονή τους. Μας βλέπουν στο χαμηλότερο και πιο ανασφαλές επίπεδο και μας μεταφέρουν στους ώμους τους. Κάθε παίκτης στην ομάδα μας θα σας πει το ίδιο, είμαι σίγουρος, για τον πλησιέστερο και αγαπητό του. ”

“ Ήμουν πολύ τυχερός στη ζωή μου με πράγματα που μου έχουν συμβεί, αλλά χωρίς αμφιβολία η μεγαλύτερη ευλογία είναι η οικογένειά μου. Κανένα από αυτά δεν θα είχε σημασία αν δεν μπορούσα να το μοιραστώ μαζί τους και να το αφιερώσω σε αυτούς. ”

“ Όταν κερδίζουμε κάτι, οι παίκτες σηκώνουν το τρόπαιο – αλλά είναι οι οικογένειες που ανυψώνουν τους παίκτες. Αυτές οι στιγμές είναι εξίσου παρόμοιες με αυτές στα μάτια μας. ”

“ Και τέλος, αυτή η ομάδα. Τι μπορώ να πω για αυτήν την ομάδα και τον προπονητή μας; Είπα ότι το κυρίαρχο συναίσθημά μου για τον απολογισμό αυτής της σεζόν και να γίνω πρωταθλητής της Αγγλίας ήταν ευγνωμοσύνη. Και η εκτίμησή μου για τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή δεν θα μπορούσε να είναι υψηλότερη. ”

“ Δεν είναι κρυφό το τι σκέφτεται αυτή η ομάδα για τον Jürgen Klopp. Εάν πιστεύετε ότι ως οπαδοί εκτιμάτε τι έχει κάνει για αυτό το κλαμπ, μπορείτε να το πολλαπλασιάσετε με εκατό για την ομάδα. Είναι ο ηγέτης μας – έχει θέσει τον τόνο για όλα αυτά από την ημέρα που ήρθε. ”

“ Όπως έχω πει προηγουμένως, και όπως είπε ο προπονητής, ανέλαβε τα θεμέλια που έθεσαν οι Sir Kenny και Brendan, και από παίκτες όπως ο Stevie. Αλλά αυτός, περισσότερο από οποιονδήποτε στα μάτια μου, είναι ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ για να κερδίσουμε τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος αυτού του συλλόγου σε 30 χρόνια. ”

“ Για τους παίκτες … τους παίκτες μοιράζομαι τα αποδυτήρια και παλεύω παράλληλα στο γήπεδο. Μπορώ να πω ειλικρινά ότι βλέπω τον καθένα ως οικογένεια. Ξέρω ότι θα έκαναν οτιδήποτε για μένα και θα έκανα οτιδήποτε για αυτούς. Αυτό έχουμε και όλοι γνωρίζουμε ότι είμαστε τόσο τυχεροί που το έχουμε. ”

“ Είναι πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα που κερδίζει είναι ωραία. Το να είσαι ομάδα αδελφών που κερδίζει είναι κάτι άλλο. Αλλά οι άνθρωποι προχωρούν και έχουν νέες προκλήσεις για να αντιμετωπίσουν και να απολαύσουν. Θα πούμε αντίο σε δύο μαζικά σημαντικούς παίκτες αυτό το καλοκαίρι και και οι δύο φεύγουν με τις ευχαριστίες μας για αυτό που έχουν κάνει. ”

“ Ο Nathaniel Clyne παραμένει ένα από τα καλύτερα full-back στην Αγγλία για μένα και ξέρω ότι ο επόμενος του σύλλογος θα έχει κερδίσει το λαχείο παίρνοντας έναν παίκτη του ταλέντου του. Όλοι τον ευχόμαστε τα καλύτερα. ”

“ Και μετά ο Adam Lallana. Ο κολλητός μου. Ένας από τους καλύτερους συντρόφους μου – στη ζωή όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Ο Adam είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω μοιραστεί ποτέ ένα γήπεδο. Ο Adam είναι ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες με τους οποίους έχω μοιραστεί ποτέ ένα γήπεδο. Είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους με τους οποίους έχω μοιραστεί . Η συμβολή του στο σημείο που βρισκόμαστε τώρα δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Οι τίτλοι του πρωταθλήματος δεν κερδίζονται σε μία μόνο σεζόν – είναι ένα ταξίδι.”  Πρόσθεσε ο Henderson.

“ Ο Adam Lallana έθεσε τις βάσεις, τις οποίες οι υπόλοιποι από εμάς εργαζόμαστε για να φτάσουμε και ως αποτέλεσμα αυτή η ομάδα και το club προχώρησαν μπροστά. Κανείς δεν θα τον χάσει περισσότερο από εμένα. Αλλά ξέρω ότι έχει απομείνει πολλά χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο, οπότε θα τον ξαναδούμε, αν και «παίζει» εναντίον μας και θα μας προκαλεί κάθε είδους προβλήματα με την ικανότητα και την ενέργειά του. ”

“ Έτσι, για να τελειώσω, όταν το τρόπαιο σηκωθεί, όλοι αυτοί που ανέφερα θα είναι μαζί μας σε αυτό το βάθρο, αν όχι αυτοπροσώπως, τουλάχιστον στο πνεύμα και στο μυαλό. Τα χέρια τους θα είναι και στο τρόπαιο. Οι οπαδοί μας, το προσωπικό, οι οικογένειές μας και η ομάδα μας. ”

“ Τα καλύτερα πράγματα επιτυγχάνονται μαζί. Αυτό είναι ένα συλλογικό επίτευγμα και πρέπει όλοι να αγαπάμε και να απολαμβάνουμε. ”

Ευχαριστώ όλους για όλα.

Μια καταπληκτική σεζόν για τον Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com