Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πέρσι δεν κάναμε μεταγραφές για δικούς μας λόγους, φέτος ήρθε ο COVID»

Klopp: «Πέρσι δεν κάναμε μεταγραφές για δικούς μας λόγους, φέτος ήρθε ο COVID»

Ο Jürgen Klopp στην σημερινή συνέντευξη τύπου κλήθηκε να συγκρίνει τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει η Chelsea του Frank Lampard με εκείνες που δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής η Liverpool.

Ο Γερμανός δήλωσε πως είναι χαρούμενος με το ρόστερ της ομάδας του:

“ Είμαι εντελώς χαρούμενος με το ρόστερ της ομάδας μου. Στο 100%. Ήμουν και πέρυσι, όταν όλοι μας ζητούσαν να αποκτήσουμε αυτόν ή τον άλλον. ”

“ Για δικούς μας λόγους, δεν το κάναμε. Δεν είναι ότι δεν το θέλαμε, απλά προσπαθούμε να παίρνουμε πάντα τις σωστές αποφάσεις. ”

“ Έπειτα ήρθε ο COVID και άλλαξε ξανά τα δεδομένα. Δεν είναι ότι πιστεύουμε πως δεν μπορούμε να ενισχυθούμε μεταγραφικά. Κάνουμε όμως αυτό που είναι δυνατό να κάνουμε και αυτό που μπορούμε να κάνουμε. ”

“ Άλλες ομάδες ίσως γνωρίζουν περισσότερα για το μέλλον. Εγώ δεν έχω ιδέα. Η βασική όμως διαφορά μεταξύ εμάς και των άλλων ομάδων φέτος, ήταν η σταθερότητα. ”

“ Είδατε πόσο δύσκολο ήταν το παιχνίδι, όταν κερδίσαμε την Chelsea και τώρα είναι τόσους πόντους πίσω μας, αλλά όχι 30. Μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει αυτό το παιχνίδι, αλλά τα παιδιά μου έπαιζαν σαν τρελά. ”

“ Αυτή ήταν η διαφορά μας και δεν ξέρω αν μπορείς να την αγοράσεις αυτή από το μεταγραφικό παζάρι. Έπρεπε να το φτιάξουμε αυτό και χρειαστήκαμε χρόνο. Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα που ξοδεύεις. Πρέπει να διαθέτεις τον κατάλληλο χρόνο (για να προετοιμαστείς) για την επόμενη σεζόν, με βάσει όμως πάντα τις δικές σου ανάγκες. ”

“ Δεν μπορούμε να αγοράσουμε επειδή το κάνουν οι άλλες ομάδες και δεν μπορούμε να αγοράσουμε επειδή όλοι θέλουν να το κάνουμε. Μπορούμε να αγοράσουμε, αν έχουμε τα χρήματα και αν το χρειαζόμαστε. ” Είπε ο Klopp.

“ Αν ένα από αυτά τα πράγματα λείπουν, τότε δεν θα αγοράσουμε και θα πάμε ξανά (για το πρωτάθλημα). ”

Ο Klopp εξήγησε ξανά πως έχουν τα πράγματα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com