Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ίσως κινηθεί για Lewis ή Lloyd η Liverpool»

«Ίσως κινηθεί για Lewis ή Lloyd η Liverpool»

Την απόφαση να αποχωρήσει από την Liverpool το φετινό καλοκαίρι πήρε ο Yasser Larouci, ενώ και ο Adam Lewis κατά πάσα πιθανότητα θα παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα της Championship ή της League One, προκειμένου να αποκομίσει εμπειρίες.

Οι δύο αυτές εξελίξεις θα αφήσουν την Liverpool χωρίς δεύτερο αριστερό back, πίσω από τον Andrew Robertson και σύμφωνα με τον Neil Jones του Goal.com, οι Πρωταθλητές Αγγλίας κατά πάσα πιθανότητα θα κοιτάξουν να ενισχυθούν στη συγκεκριμένη θέση, αφού πέρα από τον Robbo, μόνο ο James Milner μπορεί να δώσει βοήθειες στο αριστερό άκρο της άμυνας από τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Ο Neil Jones ονομάζει δύο ποδοσφαιριστές ως πιθανούς μεταγραφικούς στόχους των Reds για την θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Ο πρώτος είναι Lloyd Kelly και ενδεχομένως ορισμένοι να τον θυμάστε από την περσινή μεταγραφική περίοδος, όταν το όνομα του είχε ακουστεί ξανά για την ομάδα του Jürgen Klopp, πριν τελικά καταλήξει στην Bournemouth με μεταγραφή από την Bristol City έναντι €13 εκατομμύριων.

Ήταν μια δύσκολη σεζόν για τον Kelly στο Vitality, η οποία σημαδεύτηκε από τους τραυματισμούς του και την κακή πορεία των Cherries. Με την Bournemouth να υποβιβάζεται στην Championship, η Liverpool θα μπορούσε να τον κοιτάξει ξανά ως back up του Robertson.

Ο άλλος πιθανός μεταγραφικός στόχος των Πρωταθλητών είναι ο Jamal Lewis της Norwich. Είναι παρόμοια περίπτωση με εκείνη του Kelly, αφού και η Norwich υποβιβάζεται στην Championship και θα αναγκαστεί να παραχωρήσει ποδοσφαιριστές.

Έχει 27 συμμετοχές στην φετινή Premier League και έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις. Διακρίνεται κυρίως για τις επιθετικές του ικανότητες, αν και δεν μπορούμε να βγάλουμε σαφή συμπεράσματα για τις αμυντικές του σε μια όχι και τόσο καλή αμυντικά ομάδα, όπως η Norwich.

Είναι από τις περιπτώσεις που έχουν συζητηθεί στο Melwood και θα είναι διαθέσιμος προς μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι.

Ο Lloyd Kelly πήρε πέρυσι μεταγραφή στην Bournemouth.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com