Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με τις οικογένειες των παικτών η απονομή!

Με τις οικογένειες των παικτών η απονομή!

Η Premier League έχει δώσει στην Liverpool ειδική άδεια επιτρέποντας οικογένειες των παικτών να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του τρόπαιου την Τετάρτη το βράδυ στο Anfield.

Η Liverpool ελπίζει ότι ένας μικρός αριθμός ατόμων, εκτός του επιτρεπόμενου προσωπικού, θα είναι σε θέση να παρευρεθεί όταν δοθεί στους Reds το πρώτο τους πρωτάθλημα από το 1990.

Οι πρωταθλητές φιλοξενούν την Chelsea στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στα πλαίσια μιας εξαιρετικά επιτυχημένης σεζόν, προτού ολοκληρώσουν τη σεζόν στο Newcastle την Κυριακή.

Μετά τον αγώνα ενάντια στους Λονδρέζους, ο Jurgen Klopp και οι παίκτες του θα παραλάβουν το πρώτο τρόπαιο πρωταθλήματος επί Premier League, σε ένα βάθρο στο Kop για να δώσει στην ομάδα την ευκαιρία να γιορτάσει με στυλ.

Το ζήτημα βρίσκεται τώρα στα χέρια της Συμβουλευτικής Ομάδας για την Ασφάλεια των Γηπέδων (GSAG) με την απόφαση να γίνει γνωστή την Τρίτη.

Με τους οπαδούς να μην επιτρέπονται σε αγώνες μέχρι τον Οκτώβριο το νωρίτερο, η Liverpool θα σηκώσει το τρόπαιο χωρίς τους οπαδούς της στο γήπεδο χωρητικότητας 54.000 θέσεων.

Επί του παρόντος, περίπου 300 άτομα έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και το Anfield εχει έναν απαγορευτικό κλοιό για κάθε εντός έδρας αγώνα από τότε που η Premier League ξανάρχισε πριν από ένα μήνα.

Ωστόσο, οπως αναφέρει η Liverpool Echo, ο σύλλογος έχει ζητήσει από την Premier League αν μπορούν να γίνουν κάποιες μικρές προσαρμογές στους κανόνες με τους Reds να θέλουν να τερματίσουν με στυλ στο Anfield.

Το διοικητικό όργανο έδωσε στις προτάσεις το πράσινο φως και ο σύλλογος θα μάθει για την οριστική απόφαση από την GSAG το πρωί της Τρίτης.

Οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να φορούν καλύμματα προσώπου καθ ‘όλη τη διάρκεια των απογευματινών εορτασμών, ενώ θα τηρούν τον κανόνα κοινωνικής απόστασης των δύο μέτρων για άτομα εκτός του οικιακού περιβάλλοντος τους.

Εν τω μεταξύ, ο σύλλογος επανέλαβε την επιθυμία του να μείνουν μακριά πι οπαδοί από το γήπεδο καθώς οι προσπάθειες για ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης του COVID-19 συνεχίζονται στο Anfield.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Λίβερπουλ Peter Moore ζήτησε για άλλη μια φορά από τους οπαδούς να παρακολουθήσουν από το σπίτι τους καθώς ο τελευταίος αγώνας της σεζόν στο Anfield παίζεται εναντίον των φιναλίστ, του Frank Lampard, στο FA Cup.

“ Η προτεραιότητά μας παραμένει η υγεία και η ευημερία των ανθρώπων μας, της τοπικής κοινότητας και των οπαδών. ”, δήλωσε ο επικεφαλής των Reds.

“Γνωρίζουμε ότι η κατάκτηση της Premier League φέρνει χαρά στους οπαδούς σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, αλλά είναι κρίσιμο να τηρήσουμε τις συμβουλές δημόσιας υγείας της πόλης για να διατηρήσουμε το Liverpool ασφαλές. ”

“ Η απονομή του τρόπαιου της Premier League θα πραγματοποιείται μέσα στο γήπεδο και, σε αντίθεση με φήμες, τίποτα δεν θα συμβεί έξω από το γήπεδο. “

“ Όταν έρθει η ώρα, όλοι θα συναντηθούμε για να γιορτάσουμε, αλλά, προς το παρόν, ζητάμε από τους οπαδούς να διατηρήσουν τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους ασφαλείς γιορτάζοντας στο σπίτι.»

Έτοιμη να παραλάβει το τρόπαιο η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com